Share |

Festival světla Signal má svou párty Signalism

foto: pořadatel akce

Párty  S I G N A L I S M
18. 10. 2014  The Chemistry Gallery
FACEBOOK EVENT
Art: Tomáš Vavříček, Michal Škapa, X Lab Vjs
Music: Monika Načeva & Dj Five LIVE (late night show), Overland Inn live, Cameron Cooper (Australia), Lumiere, Schwa, Fatty M
 
Párty konaná u příležitosti festivalu světla Signal. Multižánrová akce proběhne v prostoru The Chemistry Gallery a propojí hudbu se světelnými instalacemi. Před galerií vznikne světelná socha - instalace z rozměrných poloprůsvitných ploch, kterou budou moci návštěvníci procházet a stát se tak součástí samotné instalace. Instalace je pokračování projektu Kostka od Tomáše Vavříčka, absolventa AVU 2013, ateliér intermediální tvorby, a spočívá v projekci algoritmických obrazů dovnitř prostoru vymezeného několikametrovými čtvercovými plástvemi. Po vstupu do instalace se divák ocitne v projekčním prostoru a zážitek z 3D efektu instalace bude moci umocnit přítomností v samotném světelném díle. V prostoru galerie pak budou realizovány dvě mappingové instalace od videoprojekčního studia Xlab, které budou pracovat s právě probíhající výstavou Michala Škapy - Graffoman. Vystoupení kapel a DJů v dolním prostoru také doplní světelná projekce připravená speciálně pro akci Signalism.
 
O neméně důležitý hudební doprovod a koncerty se postará několik známých pražských projektů. Prvním z nich je duo Monika Načeva a DjFive. Monika Načeva je jednou z nejvýraznějších postav alternativní scény. Spolupracuje se jmény jako Michal Pavlíček nebo Jáchym Topol. Naproti tomu se Dj Five řadí mezi nejzkušenější turntablisty v republice, který získal prestižní ocenění DMC. Jejich společný projekt je hudebním zážitkem, který si nemůžete nechat ujít!
 
Pražskou djskou špičku zastoupí Lumiere z Buddha Baru, Schwa z Beefrecords a zároveň producent pod pseudonymem Shades Of Gray a Fatty M z klubu Roxy. Jejich hostem bude Dj a producent známého labelu Compost Black – Cameron Cooper z Australského města Sydney.
 
Sečteno a podtrženo prostory známé galerie The Chemistry se v sobotu 18. října promění v experimentální prostor zaměřený na současné mladé umělce, vje, ilustrátory, grafiky a hudebníky.
 
www.thechemistry.cz
www.beefrecords.net


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.