Share |

Druhý LeMarket bude stylově originální, hravý, zábavný a zároveň elegantní

foto: PR

V sobotu 21.září, od 11-20 hodin, se v prostorách pražského fusion hotelu (Panská 1308/9, Praha 1) uskuteční moderní trh LeMarket - jedinečná akce, která má již druhé pokračování a vypadá to, že díky velkému nadšení okolí jen tak neskončí. LeMarket je zde, aby dal opět šanci kreativním lidem a zároveň veřejnosti nabídnul „velké“ věci od „malých“ značek českých a slovenských tvůrců.

Pokud chcete potěšit sebe či své blízké něčím nápaditým, zamiřte 21.září do centra Prahy, do fusion hotelu, kde v prostorách 1.patra najdete tento nezapomenutelný trh. Těšit se můžete na téměř vše…od módy, přes dekorace, doplňky, šperky až po nábytek, umění a dobroty.  To vše od malých i větších autorských značek, které byly pečlivě předem vybrány organizátorkami. „Rádi bychom seznámily širší veřejnost s lokálními autory a jejich originální tvorbou v příjemném prostředí fusion hotelu“, řekly organizátorky akce Lucie Vaňková a Elena Šulcová. To, co český trh opravdu nabízí máte možnost již brzo vidět a to zcela zadarmo.

Nakupovat či se pouze kochat  můžete již od ranních hodin - LeMarket vypukne v 11 hodin a potrvá až do pozdní 20 hodiny. Najdete zde produkty od slovenské značky MiLe, návrhářky Kamily Vodochodské, ručně vyráběnou čokoládu ze Slovenska Chocomaze, šperky Adély Pečlové, luxusní české vonné svíčky Meadows, kožené kabelky IObags, zmodernizovanou tradiční českou síťovku a mnohé další…

Kromě řady jedinečných produktů se můžete těšit i na zajímavý doprovodný program -  výstavu mladého fotografa Jana Kasla, vystoupení pouličních umělců, fotokout Smilebox atd.

Pokud Vás přepadne během nakupování hlad, neváhejte navštívit polévkové bistro Soup in the City či restauraci Epopey, které se nacházejí přímo v hotelu a nabízejí řadu dobrot, které Vás příjemně zasytí.

Více informací na facebook.com/LeMarketcz, www.lemarket.cz a www.fusionhotels.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.