Share |

Do prvního Rock&Pop for Fashion zbývá 10 dní. Co je nového?

foto: pořadatel akce

Den konání prvního ročníku Rock&Pop for Fashion (RPF), velkolepé módně-­hudební akce originálního formátu, se rychle blíží. Pořadatelé oznámili poslední  novinky:
 
Byla vybrána nová lokace – přehlídky a hudební vystoupení se budou nakonec odehrávat ve filmových ateliérech Barrandov studio. „Naším cílem je uspořádat akci světového formátu na nejvyšší úrovni. Špičkové podmínky pro účinkující a maximální komfort diváků jsou pro nás klíčové. Proslulé filmové ateliéry Barrandov studio se zdají být pro Rock&Pop for Fashion perfektní volbou. Věřím, že návštěvníci budou z místa konání stejně nadšení, jako my,” uvedl Mario Sečkár, kreativní ředitel projektu z pořádající produkční agentury Dream House Production. Byl spuštěn oficiální web www.rockpopfashion.cz –  návštěvníci zde najdou veškeré informace o akci, profily účinkujících zpěváků a informace o návrhářích včetně ukázek jejich tvorby.
 
Byl zahájen prodej vstupenek – od pondělí 3. 3. 2014 jsou k zakoupení na portálu TicketOn za 1090  Kč. ZDE.
 
Byla oznámena jména všech čtyř hudebních interpretů, kteří zastoupí žánry rock&pop. Rocku se pěvecky ujmou Bára Basiková a Václav Noid Bárta, pop zastoupí Dara Rolins a Tina. Oficiálním hotel partnerem se stal pražský Buddha-­bar hotel. Hlavními partnery jsou CzechTourism, Pražská správa nemovitosi, Air France, Lasvit, Euronova Group, Newstar, Buddha-­‐bar  Prague, Moët&Chandon a Belvedere Vodka. Dalšími partnery jsou K.U.BAR.LOUNGE, Barrandov Studio a Frisco.
 
Mediálními partnery akce se stali společnost JCDecaux, český časopis InStyle, slovenské časopisy High&Style a Beauty&Woman a pražské rádio City. 
 
Záštitu nad módním návrhářem Nuno Gama převzal velvyslanec Portugalské republiky v Praze, Jeho excelence José Júlio Pereira Gomes, který rovněž přijal pozvání jako čestný host. Nad módní návrhářkou Janou Gavalcovou převzal záštitu velvyslanec Slovenské republiky v Praze, Jeho excelence Peter Weiss, který přijal pozvání jako čestný host.
 
Poslední zástupce sekce fashion je prémiový brand Diesel Black Gold, jehož přehlídka celý večer uzavře. Více o značce na http://www.dieselblackgold.com/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.