Share |

Chystá se závod pro amatérské skateboardisty

foto: pořadatel akce

Značka nápoje MountainDew pořádá 9. 8. 2014 v Praze závod pro nadané amatérské skateboardisty ve věku od 13 let výš. Dew Tour Bootcamp se bude konat v Mystic Skatepark Štvanice a zúčastnit se mohou závodníci z České a Slovenské republiky. Tři nejlepší účastníci hlavního závodu a vítěz speciální soutěže o nejlepší trik na překážce pojedou na evropské finále Dew Tour, které se koná na konci srpna v Amsterdamu.
 
Pražská část Dew Tour bude mít dvě části: Streetstyle a Best Trick. Nejprve proběhnou kvalifikační závody ve skupinách po čtyřech a poté finále, kde bude startovat nejlepších 16 závodníků. Po skončení hlavního závodů proběhne soutěž o nejlepší trik na připravené překážce. Výkony jednotlivých účastníků budou posuzovat tři rozhodčí a headjudge. Soutěžit se bude nejen o účast v evropském finále v Amsterdamu 31. srpna 2014, ale také o peněžní cenu ve výši 3000 eur a věcné ceny od MountainDew, Vans, Volcom a Skullcandy.
 
„Mystic Skatepark Štvanice je nejlepší český skatepark a mladí závodníci budou mít po celou dobu k dispozici zázemí v podobě úschovny věcí a občerstvení. Abychom usnadnili účast co největšímu počtu závodníků, z nichž mnozí vzhledem k věku ještě nemají žádný vlastní příjem, startovné je pro všechny zdarma,“doplňuje marketingová manažerka Pepsico pro ČR a SR Marie Baričičová s tím, že vstup bude zdarma i pro diváky.
 
Pro diváky budou během závodů připraveny zábavné soutěže o věcné ceny od Vans a MountainDew i živá hudba v podání rappera Vladimira 518. Dále vystoupí DJ Mike Trafik, LA4 a Refew. Samotný závěr akce bude ve znamení after party, a to jak pro závodníky, tak i návštěvníky skateparku. Více informací na www.buddew.cz/ www.buddew.sk.
 
Časový rozvrh Dew Tour Bootcamp v Praze:
09:00 - začátek registrace jezdců
12:00 - start kvalifikace
16:30 - finále
18:00 - Best TrickContest
19:00 - vyhlášení výsledků a předání peněžní výhry
19:30 - koncert Vladimira 518
21:00 - after party s DJ


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.