Share |

Desátý Factory Fashion Market začíná už tento pátek

foto: pořadatel akce

Již desáté výročí oslaví trh nezávislé módy a šperků Factory Fashion Market, který spojuje komunitu lidí zajímajících se o originální módu s nezávislými módními návrháři a designéry. Jarní vydání akce začne tento pátek 28. března a skončí o den později 29. března v deset hodin večer. Prostory BuranTeatru Sokolského stadionu v Brně budou opět plně vytíženy stánky s jedinečnými výrobky, delikatesami i doprovodným programem. Factory Fashion Market pořádá značka Lovemusic a vstup je zcela zdarma.
 
„Na Factory Fashion Market se tentokrát přihlásil rekordní počet návrhářů, takže konečný výběr prodejců, se kterými se návštěvníci budou moci potkat, je opravdu povedený,“ uvádí organizátorka Kateřina Hanko Pletichová. „Řada značek se v Brně představí vůbec poprvé, za všechny bych ráda upozornila na dětskou značku Baby olé, nádherné vyšívané kabelky polské značky GOSHIKO, čistě přírodní kosmetiku NATURINKA či oděvní návrhářku ves, která spojuje geometrii s nadčasovostí,“ dodává Pletichová.
 
Kromě návrhářů se představí brněnské delikátní lahůdky Minimalistische Feste Gruppe. Součástí programu bude i porcování narozeninového dortu, který bude vyroben přesně podle aktuálního „dortového“ plakátu, který vytvořila výtvarnice Barbora Hermanová. Po celou dobu akce budou hrát DJs Marthy (SK) a W.DJ z Positive soundsystem. V páteční i sobotní večer bude pro návštěvníky připravena průřezová módní přehlídka všech zúčastněných návrhářů. V pátek bude na programu i Pole Dance Show a vystoupení hudební skupiny Koně a prase, v sobotu proběhne taneční vystoupení Kateřiny H. Hanzlíkové a jako kapela vystoupí Swing Pigs.
 
Více informací najdete na webových stránkách www.novetrhy.cz.
 
Otevírací doba: 
Pá 28. 3.: 13:00 - 22:00
So 29. 3.: 10:00 - 22:00
 
Seznam prodejců:
…atd (alternative tchèque design), Adell, Akari, Amazing Amazons, ANUK, ART-YVAH, Atelier Dareen, Ateliér Frou-Frou, ATOM RAT, Baby olé, Betšeba, BeWooden, Bodlina, City Folklore, Dobrunda ateliér, Fantastic Design, Fahion by Monika Štacková, Flop shop, Fraise, Galerie Glara, GOSHICO, Chameleon, IMH - šperky z recyklovaných PET lahví, Indiva, Jana Krejčovská, La déesse, LH design, Lovemusic, majerKa, Matipe, Mgr.Markéta Rigová - Nejkrásnější dárek, NATURINKA, Noctambule fashion design, OK:KO fashion, OLKOL, Ondruškovic, PAN MON, Petra Věžníková design, plackování, PLAZMA LAB, Ritore, Stromli, Tamarchi, Tate, U-Lace, V.Y.P. design, ves, Vinyl Products, ZOOT lokal
 
 
BuranTeatr Sokolský stadion, Kounicova 22 v Brně
www.factoryfashion.cz

www.lovemusic.cz
FB: https://www.facebook.com/events/1394835807441594/?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.