Share |

Studentská akademie pořádá pestrobarevný večírek, na kterém nesmíte chybět

foto: pořadatel akce

Nálož dobré muziky, salta, přemety, masky, tanec, projekce a nejen to! Můžete si toho i spoustu vyrobit na workshopech Studentské akademie.
 
Barvonosná party se koná v pondělí 31.března od 17:00 v experimentálním prostoru NOD.  Zahrají kapely Studentské akademie 20 minutes a Robo Màrsys. Solově vystoupí zpěvačka Bára Sedláková. K vidění bude taneční vystoupení skupiny Crazy dance z Nízkoprahového centra Husita a breakdance.
 
Léto se kvapem blíží, a tak nebude chybět ani soutěž. Během večírku budou probíhat výtvarné dílny, kde se budou vyrábět plakátky a budou se tvořit prostorové origami. Na fotografickém workshopu si vyzkoušíme kreslení světlem. Na radio workshopu, kde bude vysílat Radio WOE, se budou připravovat reportáže do etéru.
 
Po programu následuje after party s našimi djs.
 
Vstup zdarma.
 
O Studentské akademii: Projekt pod neziskovou organizací Dialog Jessenius má cíl smysluplné trávení času mladých lidí. Studentská akademie pořádá volnočasové aktivity pro mládež od 13 do 19 let zdarma. Celkem má sedm akademií, například DJskou v Roxy, Art v Meetfactory, nebo Radiovou akademii.
Více informací na www.studentska-akademie.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.