Share |

Viktor & Rolf mají další voňavou bombu: Jmenuje se Bonbon

Viktor & Rolf to s vůněmi umějí. Návrhářské duo, které nadchlo parfémy Spicebomb (pro muže) a Flowerbomb (pro ženy), má novinku. Vypadá jako fialová mašle, ale je ze skla. A uvnitř je sladká, smyslná vůně jménem Bonbon.
 
Pokud sledujete sociální média, asi jste už ten tvar viděli. "Zauzlený" flakon se sdílel na instagramech módních fanatiků a bloggeři se mohli uklikat. Velmi ženská vůně je inspirována jedlými dobrotami. najdete v ní karamel, cukr a máslo. A ovoce, které slibuje svěžest a čerstvost. Trocha pryskyřice mu dodá na síle.  Vůni s V&R vytvořily dva slavné "nosy" - Serge Majoullier (autor vůně Armani Prive La Femme Bleue aj.) a Cécile Matton (vytvořila YSL Baby Doll, Nina Ricci).
 
Kam pro ni? Bude k mání od dubna, a to exkluzivně v síti parfumerií Sephora.
 
 
Tisková zpráva:
Bonbon je nadčasový pocit vybízející k hledání čiré a absolutní rozkoše. Ženu, která se rozhodne pro Bonbon, svádí smyslná autoerotická zkušenost. Odívá se do parfému a píše svůj vlastní příběh. Tato chvíle plná sebedůvěry patří
jen jí. Je silná, krásná a komplexní.
 
Konceptuální krása. Provokativní módní počin. Překvapivá elegance… Tyto tři kreativní pilíře charakterizují avantgardní módní dům Viktor&Rolf.
Mašle, která se objevuje hned v několika různých kolekcích a která představuje esenci módního ducha, se stala ikonickým symbolem značky.
Mašle, coby ikonický módní symbol, zaznamenala celou řadu uměleckých ztvárnění a interpretací. Mašle může být hravá i vážná, něžná i silná, starosvětská i maximálně moderní. Nošení mašle znamená ryze osobní dekorativní zážitek, rozvazování mašle pak odkazuje ke slavnostním příležitostem.
 
 
Úchvatnou a jedinečnou lahvičku parfému Bonbon vytvořili mistři z legendární sklárny Pochet du Courval.
 
Charakteristické linie parfému ve tvaru mašle byly díky speciální technologii zabarvené do růžova.
 
Výsledkem je dokonale vyvážená, krásná a dynamická lahvička ve tvaru mašle. Mistři skláři, vybaveni těmi nejmodernějšími
technologiemi, vyzdvihli střed lahvičky, když dovnitř vyfoukli vzduchovou bublinu, která vytvořila křídla i precizní záhyby mašle. Vzduch pronikl rovnoměrně do všech částí formy, přičemž středový uzel zůstal tak jemný, jak to technické možnosti dovolovaly.
 
Luxusní skleněná lahvička vůně Bonbon se ukrývá v nádherné krabici barvy malin s vyraženou černou mašlí a tradičním logem domu Viktor&Rolf.
Bonbony si spojujeme s chvílemi úchvatných gurmánských zážitků, jsou sladké a přinášejí nám pocit dokonalého uspokojení. Ručně vyráběné bonbony představují miniaturní umělecká díla, která mají za úkol zaplnit naše ústa kvalitním a ryzím požitkem.
Karamelové tóny převádějí tuto touhu do čichového vjemu a zároveň odkazují k tradičním kulinářským přísadám, jakými jsou cukr a máslo. Karamelové tóny vůně znamenají opravdové překvapení, protože jejich použití v parfumérském průmyslu není obvyklé.
Bonbon je tvořen jiskřivou směsí energické mandarinky a plátků pomeranče, která krystalizuje do křupavých kostiček karamelu obalujícího šťavnaté kousky ovoce. Sladký akord broskví něžně flirtuje s karamelovými tóny, které ulpívají na kulatém a sametovém povrchu broskví.Sluncem prosvícený jasmín je vyživován pomerančovým květem, jehož sladká chuť dokonale doplňuje lahodné aroma karamelu. Vůně se pozvolna rozlévá po pleti a připomíná lžíci karamelu, která stéká po vynikajícím dezertu. Nakonec přichází guajakové a cedrové dřevo, jejichž vůně se mísí ve spodních tónech, aby přinesly překvapivou rovnováhu s hebkým, krémovým a mléčným santalovým dřevem a přímějšími, silnějšími a temnějšími tóny pryskyřice. Hutné hnědé fasety karamelového akordu se pozvolna rozvařují…
 
A kdo je tváří nové vůně? Modelka Edita Vilkeviciuteová zastupuje ženskou podobu nadčasového požitku z Bonbon, jelikož je zachycena ve chvíli absolutní rozkoše. Na celém těle má namalované mašličky symbolizující Bonbon. Tváří se vyrovnaně a sebejistě…
Fotografové Inez Van Lamsweerde a Vinoodh Matadin, kteří s módním domem Viktor&Rolf spolupracují už řadu let, vytvořili působivou kampaň pod uměleckým vedením Malina Ericsona ze studia Baron & Baron.
 
Viktor&Rolf je avantgardním módním domem, který založili návrháři Viktor Horsting a Rolf Snoeren. Návrhářské duo
sklízí úspěchy i uznání za své provokativní modely a konceptuální krásu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.