Share |

Converse Rubber Tracks Sample Library

foto: pořadatel akce

CONVERSE spouští Converse Rubber Tracks Sample Library, rostoucí kolekci vysoce kvalitních samplů, které budou bezplatně k dispozici hudebníkům po celém světě. Knihovna je vytvořena ve spolupráci s Indaba Music, hudební platformou a online komunitou hudebníků. Online knihovna je cenným zdrojem pro miliony hudebníků, kteří používají samply k tvorbě nové hudby.V současné době nabízí více než 10 000 vysoce kvalitních smyček, stop a zvuků vytvořených začínajícími i zavedenými umělci v Converse Rubber Tracks studiu v Brooklynu a v Converse Rubber Tracks pop-up studiích po celém světě.
 
"Jsme nadšeni ze spuštění Converse Rubber Tracks Sample Library, pokračujeme tak s expanzí našeho globálního Converse Rubber Tracks programu," řekl Jed Lewis, Converse Global Music Marketing Director. "Tato bezplatná on-line knihovna bude sloužit jako hlavní zdroj pro kapely, umělce a producenty z celého světa, aby se mohli věnovat svým hudebním ambicím."
 
Knihovna je rozšířením globálního Converse Rubber Tracks programu, který obsahuje příspěvky od více než 125 talentovaných umělců a hudebníků různých žánrů z celého světa. Umělci jako Vernon Reid, James Poyser, Adam Blackstone, Gary Bartz, Daru Jones, Matrixxman, Greg Osby a další vytvořili exkluzivní audio samply a zvuky dostupné on-line všem umělcům pomocí state-of-the-art vybavení a moderních technologií, jimiž je vybaveno každé Converse Rubber Tracks studio.
K příležitosti zahájení spolupracovali Converse a Indaba s více než 20 umělci, včetně RJD2, Com Truise, Body Language, Obey City, Nitemoves a Shigeto, aby vytvořili nové skladby využívající samply z Converse Rubber Tracks Sample Library.
 
"S mnoha hudebníky, kteří jsou schopni profesionálně nahrávat ve svých domovech a na svých laptopech, se sampling stal nedílnou součástí procesu vytváření hudby," řekl spoluzakladatel Indaba Dan Zaccagnino. "Indaba je již desítky let lídrem v poskytování kreativních možností a nevídaného přístupu ke zdrojovému materiálu. Spolupráce s Converse s cílem vyvinout průkopnický zdroj pro hudebníky se nese v kreativním duchu obou společností. "
 
Pro přístup do Converse Rubber Tracks Sample Library, více informací a poslech skladeb vytvořených pomocí samplů navštivte www.conversesamplelibrary.com
 
O CONVERSE RUBBER TRACKS
Converse Rubber Tracks je state-of-the-art nahrávací studio, které se nachází ve čtvrti Williamsburg v Brooklynu, NY. 5200 metrů čtverečních velký, fullservisový nahrávací prostor se zaměřuje na podporu začínajících umělců tím, že jim bezplatně umožňuje přístup do nahrávacího studia nejvyšší úrovně. Umělci a kapely všech žánrů a věkových kategorií z celého světa jsou podporováni tím, že si mohou rezervovat čas v plně vybaveném studiu a spolupracovat s týmem zkušených inženýrů. Umělci pracují s nástroji, které dodává partner Guitar Center. Veškerá práva k hudbě patří muzikantům. Prostřednictvím Converse Rubber Tracks posiluje Converse svůj tvůrčí přístup, který značku vytváří po celou dobu více než stoleté historie. Converse Rubber Tracks poskytuje umělcům platformu k rozpoutání tvůrčího ducha, který změní svět.
 
O CONVERSE RUBBER TRACKS LIVE
Converse Rubber Tracks Live je sérií koncertů, která byla původně zahájena v roce 2012 v Brooklynu a od té doby se rozšířila dodalších měst s hudebními komunitami jako Los Angeles, Boston, Brooklyn, San Francisco, Austin, Peking, Mexico City, São Paulo a Bogota. Line-upy těchto show zahrnují dosavadní Converse Rubber Tracks nahrávky vybraných hlavních hvězd. Od spuštění live série CRT představila: Washed Out, Action Bronson, Ghostface Killah, A- Trak, King Tuff a Vivian Girls, stejně jako Converse Rubber Tracks nahrávky umělců We Barbarians, Flatbush Zombies, Heliotropes a dalších.
 
O INDABA MUSIC
Indaba Music (indabamusic.com) je hudební platforma a marketingová společnost, která je online domovem pro komunitu více než 900 000 hudebníků z celého světa, od začínajících umělců až po vítěze Grammy Award. Indaba Music nabízí hudebníkům možnosti od výběru remixů, přes licence, po značkové marketingové programy. K dnešnímu dni, Indaba Music představili přední umělce a značky jako Usher, Christina Aguilera, Red Bull, Snoop Dogg, Sony Electronics, Ringling Bros. and Barnum & Bailey, Peter Gabriel, Linkin Park, Yo-Yo Ma, Microsoft, Paul Simon, Foster The People a Bacardi.
 
O CONVERSE
Converse Inc. se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy NIKE, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci "America´s Original Sports Company" ™ a je spojována s bohatým dědictvím legendárních tenisek jako jsou Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® a One Star®. Dnes Converse nabízí rozmanité portfolio zahrnující pánskou, dámskou a dětskou obuv, oblečení a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány prostřednictvím maloobchodníků ve více než 160 zemích a v 87 vlastních prodejních místech v USA.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.