Share |

Carlos Santana vydává první čistě latinské album Corazón

foto: pořadatel akce

NA NOVÉM STUDIOVÉM ALBU “CORAZÓN” SANTANA SPOLUPRACOVAL S NEJSLAVNĚJŠÍMI UMĚLCI LATINSKÉ HUDBY. ALBUM VYCHÁZÍ 5. KVĚTNA 2014.
 
Desetinásobný držitel ceny Grammy, člen rock-and-rollové síně slávy a rocková legenda Carlos Santana oznámil, že on a jeho kapela vydají první čistě latinské album, které ponese jméno “Corazón” a vyjde 5. května 2014 na labelu RCA/Sony Latin Iberia.
 
Santana většinu nových skladeb z chystaného alba představil živě již v prosinci loňského roku během svého životního koncertu v mexické Guadalajaře (v jeho rodném Jaliscu), a to za účasti speciálních hostů. Koncert dostal jméno “Corazón, Live from Mexico: Live It To Believe It” a jeho záznam bude po odvysílání na latinskoamerickém HBO vydán i na DVD.
 
Mezi speciálními hosty, kteří se objevili jak na koncertě, tak i na albu, jsou: Choc Quibtown, Lila Downs, Gloria Estefan, Los Fabulosos Cadillacs, Juanes, Ziggy Marley, Miguel, Niña Pastori, Pitbull, Samuel Rosa of Skank, Cindy Blackman Santana, Romeo Santos, Wayne Shorter, Soledad a Diego Torres.
 
Nové skladby, které během show zazněly, jsou tak Santanovým vzdáním holdu hudebnímu dědictví jeho rodného Mexika, ale zároveň ukazují, jak velký osobní vliv kytarový mág má i na současnou hudbu. Je zřejmé, že mnoho současných hudebních žánrů, vč. popu, rocku, salsy, hip-hopu, folku nebo reggae, stále čerpá z latinskoamerické hudby.
 
Album “Corazón” se natáčelo v Las Vegas pod taktovkou producenta Lestera Mendeze. Výkonnými producenty alba jsou Carlos Santana, Clive Davis (Santanův dlouholetý spolupracovník a kreativní šéf Sony Music Entertainment), Afo Verde (prezident Sony Music Latin), Michael Vrionis (prezident Universal Tone Management) a Tom Corson (prezident RCA Records).
 
Kompletní track listing alba:
1. Saideira (Spanish Version) feat. Samuel Rosa                                                      
2. La Flaca feat. Juanes
3. Mal Bicho feat. Los Fabulosos Cadillacs
4. Oye 2014 feat. Pitbull
5. Iron Lion Zion feat. Ziggy Marley & Choc Quib Town
6. Una Noche En Nápoles feat. Lila Downs, Niña Pastori & Soledad
7. Besos De Lejos feat. Gloria Estefan
8. Margarita feat. Romeo Santos
9. Indy feat. Miguel
10. Feel It Coming Back feat. Diego Torres
11. Yo Soy La Luz feat. Wayne Shorter & Cindy Blackman Santana
12. I See Your Face
 
www.santana.com
http://www.facebook.com/carlossantana
https://twitter.com/SantanaCarlos
 
Singl “La Flaca” featuring Juanes k poslechu zde: http://smarturl.it/LaFlaca
Singl “Saideira” featuring Samuel Rosa k poslechu zde:  http://smarturl.it/Saideira
Album k předobjednání již nyní na iTunes: http://smarturl.it/LaFlacaiTunes


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.