Share |

Buďte třeba včelí královnou

foto Oriflame

Kluci v dětském domově v Sedloňově se loni dali do včelaření. Chtějí vlastní med a vosk na výrobu svíček, stejně tak chtějí pomáhat přírodě. Jak sami říkají: „Zdravých včelstev je ve světě nedostatek. Bez včel by došlo k poklesu biologické rozmanitosti, k narušení ekosystému a potravního řetězce. Vážně by byla ohrožena existence člověka. Bez včel není život.“

Jak se dostanou kluci z dětského domova ke včelaření? Prvně si vzali za vzor svého vychovatele, zapáleného včelaře pana Lokvence. Potom už stačilo popsat svůj záměr na záchranu včel v podhůří Orlických hor a přihlásit ho do projektu Bav se a pomáhej s Oriflame. Letos to zkusili znovu a opět uspěli.

Pokud chcete pomoci třeba klukům ze Sedloňova, být pozitivním vzorem pro své děti nebo blízké, doprovodit svůj dárek příběhem, podívejte se na nabídku charitativních předmětů Oriflame dětem. Stojí to za to. Během jedenácti let, kdy Oriflame spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem, putovalo hlavně díky této speciální kolekci na vybrané charitativní projekty více než čtrnáct milionů korun.

Produkty z kolekce najdete všechny zde:
 

http://cz.oriflame.com/products/temp-product-list.jhtml?content=pr_productListing-22100032&prodCat=accessories

http://www.ddsedlonov.cz/
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.