Share |

Brody Dalle přijede do Prahy jako host Queens of the Stone Age

foto: pořadatel akce

Brody Dalle je už od devadesátých let pěkně ostrá muzikantka. Nejdřív byla zpěvačkou vlivné punkové kapely The Distillers ze západního pobřeží a pak členkou alternativní skupiny Spinnerette, kde s ní hráli Alain Johannes, Tony Bevilacqua a Jack Irons. Její sólové desky jsme se ale doposud nedočkali. Fanoušci však mají důvod k radosti, neboť její album Diploid Love vyjde 28. dubna.
 
Kay Buriánek ze Sunshine recenzuje na nové album Diploid Love od Brody Dalle. Přečíst si můžete tady.
 
"Přišlo to v pravý čas," prozradila Dalle časopisu Rolling Stone v Austrálii, kde právě zahajuje turné s Nine Inch Nails a Queens of the Stone Age (její manžel je Josh Homme z QOTSA ). "Je to pro mě jediný způsob, jak se posunout dopředu. Nikam jinam jsem jít nemohla ."
 
Před několika dny zveřejnila druhý singl z alba s názvem "Parties for Prostitutes". Její chraplák je na něm hnán narůstajícím rytmem a bzučením varhan, dokud se v refrénu nepřidají bicí a ostré kytary. Dalle složila písničku na varhánkách Fun Machine v Encinu v Kalifornii, kde žila. Pak se, dle jejích slov, přidal Johannes (Arctic Monkeys, Mark Lanegan) a "napsal několik pěkně strašidelnejch partů, který zněj jako byznysmen s pořádnou depkou v hnědým obleku v centru L.A. v největším letním vedru. Jsou neuvěřitelný." "Je to písnička o zradě," dodává. "Je to takový fuck you."
 
Brody Dale se z Austrálie přesune do Evropy, poté do Severní Ameriky a pak zpět na starý kontinent, aby pokračovala v turné QOTSA jako jejich host. S QOTSA zamíří i do Česka, kde se 11. srpna představí pražskému publiku v novém multifunkčním sále Forum Karlín.
 
Vstupenky na koncert Queens of the Stone Age s hostem Brody Dalle jsou k zakoupení v sítích Eventim, Ticketpro a Ticketportal za 850,- Kč + poplatky.
 
- - -
 
Queens of the Stone Age (USA)
Special guest: Brody Dalle (AUS)
11. 8. 2014 – 20.00
Praha, Forum Karlín
850,- Kč + poplatky Eventim, Ticketpro, Ticketportal
 
Více info na:
www.qotsa.com

www.facebook.com/qotsa
www.twitter.com/qotsa
www.brodydalle.com
www.facebook.com/brodydalle
www.rekordsrekords.com
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
www.forumkarlin.cz
www.facebook.com/forumkarlin


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.