Share |

Last call k poslání přihlášky na Red Bull Music Academy

foto: pořadatel akce

Odpočítávání začalo, uzávěrka přihlášek na letošní Red Bull Music Academy v Tokiu končí 18. března. Pokud miluješ muziku a chceš strávit 14 dní v hlavním městě Japonska, během kterých se budeš moct soustředit jen na hudbu, nepropásni šanci jet na podzim do Tokia.
 
Dva týdny s lidmi, kteří jsou stejní blázni do muziky jako ty. Zkušení hudebníci na workshopech a přednáškách, špičkově zařízená studia non stop otevřená jen pro tebe, večer party a koncerty. Nemusíš se o nic starat, jen o tvoji vášeň. „Když víte, že máte dva týdny jenom na hudbu a nemusíte se starat o nic jiného, než o to každý den vstát. Tuhle jedinečnost si každý uvědomoval a vážil si toho,“ vzpomíná na Red Bull Music Academy Petra Hermannová z Fiordmoss, která byla v roce 2012 v Madridu.
 
„Každý zážitek člověka posune a takovýhle určitě. Odvezla jsem si uši otevřené spoustě jiné hudby, než na kterou jsem byla zvyklá, poznala jsem kouzlo spolupráce a taky jsem si uvědomila, že je důležité umět ocenit i věci, které sice třeba nejsou přesně to, co mám ráda, ale na kterých je vidět koncentrovaná a kvalitní práce,“ dodává zpěvačka Fiordmoss, z které se v Madridu stala i producentka.
 
Red Bull Music Academy je unikátní workshop pro muzikanty, producenty, lovce vinylů, zpěváky, MCs, orchestrální skladatele či třeba digitální beatmakery. Bez omezení žánru a profesionality. Mladí lidé se účastní přednášek světových legend, (spolu)práce ve studiích pod vedením zkušených mistrů, nezapomenutelných nočních jamů a živých vystoupení s tou nejlepší atmosférou. Je to o unikátních zážitcích se stejně naladěnými lidmi z různých koutů světa. Hudba může být smysluplnou celoživotní náplní i v Česku. Kreativita je zde jediná měna, hudba, kterou žijeme a za kterou si stojíme.
 
Všechny potřebné informace včetně přihlášky ohledně Red Bull Music Academy najdete na www.redbull.cz/musicacademy


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.