Share |

AVAntýry Child Abuse a Staer v Brně

repro k akci

V pondělí 19. března se brněnský klub Boro ponoří do hlukové lázně. Tři tria, tři různé, hlučné “kytarovky”. Jedno však mají společné: neortodoxnost a hodně oprsklých nápadů.

Brněnský koncert bude jednou ze zastávek společného evropského tour Child Abuse (USA) a Staer (Norsko). Jako support vystoupí český improvizační noise rockový kolektiv Microvomit. Uvádí AVA.

Child Abuse (Brooklyn/NYC, USA)
zlámanej disonantní noisecore / synťáky / knír / ta dan dada
http://www.myspace.com/childabuse

Child Abuse pochází z Brooklynu - scény, která představuje dokonalé podhoubí pro hudební experimenty. Tohle listener unfriendly trio vydávající na Lovepump Records (Genghis Tron, Health, Crystal Castles, Aids Wolf, Pre) je typickým produktem. Rozsekaná brutalita ranných Daughters, hravá hlukařina Aids Wolf nebo Ex-Models a těžká polámaná rytmika Meshuggah.

Staer (Stavanger, NOR)
experimentální noise rock / rezavý struny 
http://www.myspace.com/staermusic

Instrumentální burácivé blues od dřevorubců, kteří možná mají úctu k tradici, ale rozhodně nemají chuť ji hrát. Hudba Staer je plná důmyslně poskládaného kytarového vazbení a přitom je přívětivě melodická, i když jsou ty melodie poněkud rezavé a skřípou. Staer hrajou surf rock z lesa, kterým vibruje groove a hypnotická zatěžkanost norských experimentátorů Ultralyd a Noxagt a místy lichá rytmika Keelhaul nebo pozdních Zu. Staer na tomhle tour představí svůj debut, který právě vydává Gaffer Records ve spolupráci s Discorporate Records.

Microvomit(České Budějovice, CZ)
improzivace / kytarovej bordel / avandarda 
http://bandzone.cz/fan/noiseassaultagencybudweiss

Celebrity českobudějovické scény Noise Assault Agency Budweis opět atakují Brno, protože v každém správném promo materiálu někdo něco atakuje, a oni to navíc mají v názvu, pokud si toho někdo nevšiml. Tentokrát s improvizační noise rockovou skupinkou. Od tria Ciiikal (Depakine Chrono), Sokol (Soxol, Nuly) a Dojč (Pregnant Mutant) se dá očekávat všechno, jen ne večer při vonných tyčinkách.

Start: 20:00. Hlučný večírek zakončí AVA djs.

www.facebook.com/events/232827880145013/

Jedinou další českou zastávkou Child Abuse a Staer bude Praha. kromě nich v sobotu 17. března v klubu K2 vystoupí Negero (http://bandzone.cz/negero) a NOT! (http://bandzone.cz/not).
Pro víc infa:

www.facebook.com/events/205265999563180

http://ava.chernobyl.eu
http://facebook.com/avantyry

http://www.boro-klub.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.