Share |

Anna Dello Russo navrhla kolekci doplňků pro H&M

foto: H&M

H&M ohlásilo exkluzivní spolupráci s módní ikonou Annou Dello Russo, která pracuje jako Fashion Director. Anna Dello Russo, idol blogerů, jejíž outfity jsou neustále objektem módních fotografů a šíří se globálně na webu, prokázala při tvorbě mimořádné kolekce doplňků pro H&M svůj jedinečný smysl pro styl.

Její doplňky jsou nestydatě okázalé a hravé a celá škála vyjadřuje zálibu Anny Dello Russo ve zdobení. Kolekce bude k dostání asi ve 140 obchodech po celém světě a online od 4. října 2012, kdy bude vrcholit globální čtyřtýdenní módní turné. Kolekce zahrnuje bižuterii, sluneční brýle, boty, tašky a také cestovní zavazadlo a přináší zákazníkům H&M jedinečnost za dostupnou cenu.

„ Chtěla jsem vytvořit vybrané doplňky, které jinde nenajdete. Jako stylistka dobře vím, jak jsou doplňky nezbytné. Dodávají každému outfitu osobní dotek. Tyto kousky každého pobaví a dovedou proměnit všední den ve fantastický den plný módy,” říká Anna Dello Russo.

„Je naprosto úžasné, že jsme Annu Dello Russo získali pro tento projekt, který se naprosto liší od všeho, co jsme dělali dříve. Anna má fantastické oko pro módu, výrazný osobitý vkus, a navíc je skutečnou módní ikonou. Vytvořila extravagantní škálu doplňků, které musí nadchnout zákazníky H&M i každého skutečného milovníka módy. Kolekce je oslavou výstřednosti, fantazie a zdobnosti,“ říká Margareta van den Bosch, kreativní konzultantka H&M.

Anna Dello Russo, kterou fotograf Helmut Newton popsal známými slovy jako „módní fanatičku“, je v současné době jednou z hnacích sil módní branže. Má jedinečný cit pro styling. Výrazně ovlivnila způsob, jakým se dnes na módu díváme, prostřednictvím své průkopnické práce pro časopis Vogue Italia, kde působila více než dvanáct let jako módní editorka a spolupracovala s takovými fotografy, jako je Helmut Newton, Michel Comte a Walter Chin, a později jako šéfredaktorka L’Uomo Vogue. V současné době zastává pozici Fashion Director at Large a kreativní konzultantky v časopise Vogue Japan. Dello Russo je miláčkem módních blogerů, které vždy ráda potěší svými extravagantními modely a nespočetnými proměnami outfitů během světových týdnů módy.

Informace o Anně Dello Russo: www.annadellorusso.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.