Share |

Oblečte se jako Beckham

foto Freedom & Porridge

David Beckham, John Travolta, Robert De Niro a řada dalších celebrit patří k příznivcům značky Alpha Industries (AI), klasiky s tradicí začínající v roce 1959, která je dnes považovaná za součást americké kultury. Teď ji kseženete snáze.

Společnost Alpha Industries Inc. je více než čtyřicet let dodavatelem americké armády, ministerstvo obrany USA od ní odebírá služební oblečení pro členy vzdušných i pozemních sil a námořnictva. Špičkou na trhu se AI stala nejen díky prodeji autentického oblečení amerických vojáků, ale také rozšířením portfolia o lifestylové kolekce. Dnes si tedy zákazníci mohou vybírat nejen z army oděvů, ale také z mnoha typů triček, bund, svetrů, kalhot pro každodenní nošení. A konečně také v Praze! Aktuální kolekce značky Alpha Industries je součástí sortimentu obchodu Freedom & Porridge, který sídlí na Praze 1.

 

Značka Alpha Industries byla v ČR dosud k dostání v army shopech. Obchod Freedom&Porridge nabizi nejvetsi kolekci AI v Praze. Další značky, které zde vedou (Abercrombie&Fitch, Dollhouse, Dereon, Rocawear) jsou u Freedom  &Porridge poprve k dostání v kamenném obchodě.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.