Share |

Anketa o módě a stylu: Bloggerka Lucie van Koten

Lucie van Koten pracuje jako PR v agentuře 2media, ale většina lidí ji zná coby bio blogerku.
Má stránky www.ZivotPodleLucie.com.
V rámci své práce se stará o propagaci firmám s BIO kosmetikou a snaží se vzdělávat veřejnost o dopadu kosmetiky na naše tělo a zemi a přitom jim nabízet krásné voňavé alternativy. "Ráda podporuji i udržitelnou módu, lokální výrobce a české designery," říká. "Na své cestě za kosmetickou (chemickou?) osvětou spolupracuji s řadou českých osobností, sama o kosmetice školím, přednáším a píšu do řady lifestylových magazínů. Občas si ke kosmetice odběhnu i jako vizážistka, někdy zase stojím před objektivem jako modelka. Obdivuju lidi skutečné, věrné svým zásadám a lidi, co pro své přesvědčení dokázali změnit aspoň malý kousek světa. Miluju Coco Chanel, vysoké podpatky a prvorepublikovou módu," řekla nám. A jak odpověděla na naše klasické otázky?
 
Vaše definice módy a stylu?
Styl vnímám jako estetické vyjádření naší osobitosti a charismatu. A móda je jen malý střípek toho, co styl utváří. 
 
Co máte nejraději na své práci?
Vědomí, že můžu v době slepého konzumu něco změnit k lepšímu a bít se za správnou věc. Snažím se, aby má práce byla smysluplná, přitom krásná a dělala lidem radost. Na svém denním režimu mám ráda konkrétně setkávání se, propojování lidí a projektů. 
 
Jak si dobíjíte baterky?
Jednou měsíčně vyrazím na víkend k našim, kde mám pejska a nemám wifi. Takže popadnu psa, všechny rozečtené knížky a víkend strávíme v peřinách odpojení od světa. 
 
Co děláte proti šedi?
Naslouchám lidem. To nikdy není šeď a leckdy mě to obohatí víc než dovolená v exotice. 
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.