Share |

Kam pro biopotraviny? Do eshopu

Rakouská kvalita v moravském eshopu

Biopotraviny jsou hitem a i my se snažíme nenakupovat věci plné zbytečné chemie. Nejde to úplně se vším, ale nabídka se postupně rozšiřuje a spousta z výrobků, které se dají pořídit, má už skvělou kvalitu. (Ne, opravdu neplatí, že bio znamená lepší chuť - někdy tomu je naopak. Ale dobré bio věci hledáme a nacházíme.)
 
Standardní zastávkou při nakupování biopotravin na internetu je samozřejmě eshop Country Life, který párkrát do roka nabízí i dopravu zdarma a kromě potravin řady značek má i drogerii.
Nově jsme objevili i obchod, který jsme neznali: Bioma je až překvapivě rozsáhlý internetový shop plný dobrot, které mají všechny bio certifikaci.
Najdete tu luštěniny, cerálie, pomazánky, polévky, ochucovadla, pochutiny a nechybějí bezlepkové potraviny a pochoutky pro děti, skvěle si tu vyberou vegani. "Naše firma působí v oblasti obchodu s biopotravinami od roku 2014 - především na rakouském trhu, odkud postupně rozšiřujeme své aktivity do naši republiky i do dalších oblastí podnikání s biopotravinami," uvádí Bioma. Je tu velké množství právě rakouských potravin, což je výhoda: Sortiment je široký (třeba jen pomazánek je 127!) a kvalita nesporná. Seženete tu hlavně velká balení třeba po 6 kusech, která jsou u trvanlivých potravin užitečná i pro maloodběratele a nabídnou mu zajímavou cenu, která je v této kvalitě těžko jinde k nalezení (nebo se prostě rozdělí s kolegy). Náš tip: bio cizrna, bio bulgur a bio sezam!
 
 
Bioma.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.