Share |

Biokosmetika Desert Essence: Vůně a krása i bez testování na zvířatech

foto Desert Essence

Máte rádi přírodní kosmetiku? Máme pro vás tip na značku, která by vás mohla zajímat.

 

Jmenuje se Desert Essence a vznikla již před 30 lety v USA. kosmetika Desert Essence obsahuje čistě přírodní složky, není testována na zvířatech a kromě toho je 100% veganská, takže coby její uživatel můžete mít opravdu dobré svědomí.

 

Produkty Desert Essence Organics mají mezinárodní certifikaci NSF. Ta celosvětově podléhá jedněm z nejpřísnějších kriterií garantujících například 70% obsah látek v BIO kvalitě a nezávislá organizace NSF International, která toto označení uděluje, patří ke špičce certifikačních institucí. 

 

Žádné produkty Desert Essence Organics neobsahují parabeny (umělé konzervanty), sodium-lauryl/laureth sulfáty, ftaláty, umělá barviva, umělá aromata, silikony, EDTA, žádné ropné složky a žádné živočišné látky. Desert Essence používá na výrobu svých produktů BIO suroviny a tak podporuje udržitelnost a ochranu životního prostředí. 

 

K dostání jsou i u nás. Co nám o svých voňavých pokladech řekl dovozce? "Desert Essence Organics nabízí vysoce kvalitní produkty s unikátním složením, s přírodními vůněmi, obsahující přírodní složky jako: kokos, maliny, červené hrozny, zelené jablko se zázvorem, levandule, lemon tea tree, grapefruit, citrusy, pistácie a mandle, a to v BIO kvalitě." 

 

Pokud máte citlivou pokožku a máte třeba z citrusů obavu, je tu řešení i pro vás: Pro citlivou pokožku nabízí značka Desert Essence speciálnířadu produktů „NEUTRAL“, které obsahují např: BIO jojobový olej, BIO zelený čaj, BIO mořské řasy nebo BIO slunečnicový olej.

 

"Produkty Desert Essence Organics přispívají ke zkvalitnění zdravého životního stylu všech, kteří vědí jak je důležité používat přírodní produkty a také chránit životní prostředí," vzkauzjí čtenářům lidé od Desert Essence.

 

www.DesertEssence.cz

 

Bližší informace o několika řadách výrobků Desert Essence:
 
MALINY
 
Desert Essence malinový šampon (236 ml) - jemný šampon pro větší lesk vlasů s příjemnou vůní malin. Jeho efektivní mycí schopnost je založena na směsi cukru a kokosového oleje, která poskytuje vlasům šetrné odstraňování nečistot. Extrakt z BIO malinových listů vlasy posiluje a dodává jim přirozený lesk. Je bohatý na vitamíny A a C, vápník a hořčík. Vlasy jsou po použití lesklé a velmi příjemné na dotek. Orientační maloobchodní cena je 295 Kč.
 
Desert Essence malinový kondicionér (236 ml) pro větší lesk vlasů s příjemnou vůní malin, bohatý na přírodní oleje. Extrakt z BIO malinových listů vlasy posiluje a dodává jim vysoký lesk. Je bohatý na vitamíny A a C, vápník a hořčík. Orientační maloobchodní cena je 295 Kč.
 
 
Desert Essence malinový sprchový gel (236 ml) - vyživující sprchový gel s výtažkem z BIO malin. Obohacen o výtažek z vrby a mořských řas, obsahující železo, vápník, draslík a další minerály a vitamíny. Orientační maloobchodní cena je 265 Kč.
 
 
Desert Essence malinový lesk na rty (11 ml) - lehce ochucený balzám na rty s obsahem jojobového oleje, bambuckého másla a směsí éterických olejů, které zklidňují a chrání vaše rty s nádechem malinové barvy. Orientační maloobchodní cena je 145 Kč.
 
 
 
 
KOKOS
 

Desert Essence Organics kokosový šampon pro suché vlasy (236 ml) - BIO kokosový olej poskytuje vlasům intenzivní hydrataci a regeneraci a navrací jim lesk. Dlouhodobé používání vlasy zpevní a oživí. Orientační maloobchodní cena je 295 Kč.

 
Desert Essence Organics kokosový kondicionér pro suché vlasy (236 ml) - BIO kokosový olej poskytuje vlasům intenzivní hydrataci, regeneraci a navrací jim přirozený lesk. Dlouhodobé používání vlasy zpevní a oživí. Orientační maloobchodní cena je 295 Kč.
 
Desert Essence Organics kokosové tělové mléko (236 ml) - hydratační a vyživující tělové mléko pro suchou pokožku. BIO kokosový olej zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
 
Desert Essence Organics kokosový sprchový gel (236 ml) - osvěžující sprchový gel s BIO kokosovým olejem a BIO vanilkou. Orientační maloobchodní cena je 265 Kč.
 
Desert Essence Organics kokosové tekuté mýdlo (236 ml) - vyživující kokosové mýdlo na mytí rukou s dávkovačem, efektivně čistí a vyživuje pokožku, ale nevysouší ji. BIO jojobový olej a bambucké máslo zanechají pokožku jemnou a hydratovanou. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
 
VANILKA
 
Desert Essence Organics vanilkový sprchový gel (236 ml) je regenerační sprchový gel s výtažkem z BIO vanilky, BIO černého a zeleného čaje. Orientační maloobchodní cena je 265 Kč.
 
Desert Essence Organics vanilkové tělové mléko (236 ml) - má díky svému složení regenerující a vyživující účinek a je tak ideální pro suchou pokožku. BIO vanilka, BIO zelený čaj a BIO jojobový olej zjemňují a zvláčňují pokožku. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
 
Desert Essence Organics vanilkový lesk na rty (11 ml) - lehce ochucený balzám na rty s obsahem jojobového oleje, bambuckého másla a směsí éterických olejů, které zklidňují a chrání rty. S nádechem vanilkové barvy. Orientační maloobchodní cena je 145 Kč.
 
Desert Essence Organics vanilkové tekuté mýdlo (236 ml) - jemné vanilkové mýdlo na mytí rukou s dávkovačem, které efektivně odstraňuje nečistoty, ale zároveň pokožku nevysušuje. BIO jojobový olej a bambucké máslo zanechají pokožku jemnou a hydratovanou. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
 
 
TĚLOVÁ MLÉKA

 
Desert Essence Organics tělové mléko exotický kokos (236 ml)
Velmi příjemná exotická sladká vůně kombinující kokos a zimoléz potěší vaše smysly a dostane vás do ráje. BIO kokosový olej a BIO bambucké máslo poskytují pokožce potřebnou hydrataci a zanechávají ji tak hydratovanou a vyživenou. BIO jojobový olej a vitamín E zvláčňují pokožku. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
Desert Essence Organics tělové mléko kokos a limetka (236 ml)
Příjemná kombinace vůně exotického kokosu, svěží limetky a extraktu z lípy přinášejí potěšení a evokují vzpomínky na dovolenou. BIO kokosový olej a BIO bambucké máslo hloubkově hydratují pokožku, aniž by zanechaly mastný film. BIO aloe a vitamín E regenerují pokožku a zanechávají ji hladkou a hedvábně jemnou. Orientační maloobchodní cena je 275 Kč.
www.DesertEssence.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.