Share |

Amnesty International - 7.11. netradičně v kině

repro k akci

Amnesty International ve středu 7. 11. ve Světáči uvede jeden z dílů populární série představení The Secret Policeman’s Ball, odehraných exkluzivně pro AI, ve kterých od poloviny 70. let baví diváky největší hvězdy komediální a hudební scény a získávají tak prostředky a podporu pro Amnesty International - organizaci, bez jejíž činnosti by byl svět o něco nespravedlivější.

Těšte se na to, jak géniové komedie zparodovali nejen sami sebe, ale i přelomový rok 1979. Rok, kdy v Kambodži zkolaboval Pol Potův režim. V Íránu ajatoláh svrhnul šáha. Margaret Thatcherová se stala první britskou předsedkyní vlády. Na amerického prezidenta Jimmyho Cartera zaútočil zajíc. Po znovuzavedení trestu smrti v USA opět ožilo elektrické křeslo. Saddám Husajn se stal iráckým prezidentem. V Číně byla zavedena politika jednoho dítěte a na Sahaře 30 minut sněžilo.

Večerem Vás provede Tomáš Hanák a těšit se můžete na exkluzivní skeč u příležitosti promítání snímku, vytvořeného pro podporu Amnesty International.

Cena lístku na benefiční akci je 150,- Kč. Také je možno zakoupit speciální dárcovský lístek za 500,- Kč – díky němu jsou Amnesťáci schopní odeslat 25 dopisů za nespravedlivě vězněné.

Víc info na www.zalidskaprava.cz nebo na stránkách Kina Světozor.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.