Share |

The Al Gore Rhytm Method: EDM ze středozápadu

artwork: TAGRM

The Al Gore Rhythm Method je nová producentská a DJská dvojice a dnes jim vychází první deska. Vydá ji kultovní label Sex Cult.
Pro pořad BUZZ na Radiu 1 připravili zábavný mixtape, tak jsme jim rovnou řekli o rozhovor.
 
Ahoj, na čem jste v poslední době pracovali?

Vždycky děláme na nový muzice. Zrovna jsme dodělali naše první video pro náš debutovej singl Smoke Out, kterej vyjde na labelu Sex Cult.

 

Jaký jsou vaše aktuálně nejoblíbenější tracky?

Spousta věcí, který nám pomáhaj zapomenout, že je zima.

Day at the Beach - Filterheadz, Like U Never Seen - EC twins, Bless Di Nation (Torro Torro Remix) - Congorock & Stereo Massive, Plush - Tiga. 
Tohle je jen pár takovejch, co nás teď drží při životě. 
 
Jak by vypadala vaše vysněná kapela?

To je těžká otázka. Rádi si zachováváme smysl pro humor, ale zároveň rádi přitvrdíme.. Ale asi by to bylo někde na pomezí živýho vystoupení Bloody Beeetroots a heavy-bass mixování Clauda Vonstroka.

 

Jakej je nejlepší software na dělání hudby a na hraní?

Red začal s FL a Paddy s Garage Bandem a trochou Logic Pro. Teď jsme oba zamilovaný do Ableton Live a děláme na tom veškerý věci. Plug-iny používáme celkem běžný, jako třeba NI Massive a Izotope. Taky nás fakt baví Fab Filter. Taky jsme teď našli nějaký nový tajný věci, díky kterejm se nám daří hezky posouvat náš TAGRM zvuk. K živýmu hraní používáme Serato, Traktor nebo CDJs, protože přizpůsobivost je klíč.

 

Jaký byly nejbizarnější reakce na vaše věci? Emailový, na facebooku nebo na twitteru?

Asi 13 až 14 fotek prsou našich fanynek, který denně dostáváme.

 

Co se u vás chystá na rok 2013? 

Víc vydaný hudby, víc akcí, víc všeho. Paddy bude brzo promovat na vysoký, a to znamená, že už může jenom přitvrzovat.

 

Projekt Al Gore Rhytm Method jste založili teprve před pár měsíci... Co jste dělali předtím?

Oba jsme měli svoje vlastní projekty. Paddy hrál a produkoval pod nicknamem PatrickAwesome, bylo to dost zajímavý a eklektický. Red tvořil pod svou notoricky známou přezdívkou Red's Life. Dohromady děláme s větším rozmyslem, navzájem se řídíme a společně zodpovídáme za naše věci a tím pádem je líp dotahujeme.

 

Teď jste asi zrovna ve studiu.. Co vám vře pod pokličkama?

Věci ovlivněný Duth and Trap. Spousta věcí, co nás teď baví. V posledních měsících přišlo hodně remixů, ale teď se vracíme k originálům a rozhlížíme se mezi našima známýma, s kým bychom udělali remix nebo nějakou spolupráci.

 

Jaký to v poslední době je na středozápadě pro muzikanty nebo umělce obecně?

Je tady na scéně určitě víc konkurence. Je super, vidět tolik nových tváří, co se zapojují do taneční muziky. Zjišťujeme, že dobrý party jsou vlastně všude kolem, když se pořádně rozhlídneš.

 

Máte v plánu nějaký vystoupení? V Evropě třeba?

Příští měsíc budeme hrát jako headlineři na jedný party. Na to se připravujeme. Jinak spíš překvapujeme lidi na náhodných domácích parties a zkoušíme, jak moc můžeme vohulit basy, než přijedou policajti. Do Evropy zatím ne, ale určitě bychom moc rádi a určitě se to stane, až přijde ten správnej čas.

 

 

Debutové album TAGRM nazvané An Inconvenient Youth vychází právě dnes na Sex Cult. 

 

TAGRM FB: www.facebook.com/tagrmmusic
BUZZ FB: www.facebook.com/buzzbuzzbuzzbuzzbuzz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.