Share |

AArchitektura: přednáška nejen o architektuře v podání The Builders

foto: pořadatel akce

Architektura jako téma bylo pro Zlín vždy klíčové. Město, tak jak jej známe dnes, je produktem špičkových architektů, který jej řadí do roviny unikátního fenoménu s mezinárodním přesahem. Projektem AArchitektura chtějí realizátoři obrátit pozornost k profesi, která formuje místo pro život, prezentovat tvůrčí přístupy a osobnosti, které jsou podle nich zajímavé.
 
Pozvání tentokrát přijali architekti z mladého pražského ateliéru The Builders. Studio tvoří absolventi liberecké fakulty architektury Lukáš Brom, David Kazický a Štěpán Tláskal, kde započala jejich spolupráce na společných tématech. Po studiu prošli několika renomovanými ateliéry jako 4A architekti, Olgoj Chorchoj, DAM, A69, ksa. a dalšími. 
 
V jejich portfoliu se objevují studie a realizace ve všech měřítkách, od interiérového designu, malometrážní byty, přes soutěže, veřejné prostory až po urbanismus. Pro všechny jejich práce je zásadní koncept, cit pro prostor, materiál a detail.
 
The Buiders se představí v kavárně BLOK 12 ve čtvrtek 20.6.2013, od 19h. v Café Blok 12, 
J.A. Bati 5637, 760 01 ve Zlíně, 
na afterparty jako obvykle zahraje duo Checka Chue.
 
Více informací o občanském sdružení aArchitektura a již proběhlé přednášky on-line můžete sledovat na http://www.aarchitektura.cz/
Realizace a projekty The Buiders jsou dostupné na http://www.builders.cz/ 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.