Share |

27.7. bude u vody velký rapový mejdan

 
Riverside Open Air
27.7.2012 – Občanská Plovárna Praha
 
Největší letní open air party v Praze na břehu Vltavy!
 
Je libo open air party v Praze přímo v centru na břehu Vltavy? Bigboss.cz, Beef records a Delite agency vám už v pátek 27.7. od 20.00 hod. přinášejí mejdan léta v luxusních prostorách areálu Občanská plovárna přímo v historickém jádru města. V lineupu zazáří elita domácí taneční a hiphopové scény, plus jeden exkluzivní zahraniční host.
 
Na Beefing Point Open-Air Stage: The Timewriter (Plastic City, De), Dj Schwa, Manio, Alex Neivel, Slater, Pat Heart, Fatty M, Biodan, Max Om a Elio. Jak už samotná jména napovídají, uslyšíte pouze ten nejlepší tech-house, deep house a tribal house, což slibuje ve spojení se stagí, postavenou pod širým nebem v prostorách zahrady areálu OP, nevšední kosmický zážitek.
 
Purple Rain RnB & Hip Hop terrace to jsou DJs Orion a Mike Trafik, které doplní ještě Double J a Doemixxx. Hrát se budou ty nejlepší letní R'n'B, hip hop, mash up a taneční věci při jejichž poslechu se budete moct kochat krásným výhledem na Vltavu a historické centrum Prahy.
 
V případě nepříznivého počasí se Open - Air Groovy stage přesune do prostor luxusního klubu OP, který pojme až 800 návštěvníků, terasa RnB & Hip Hop stage je taktéž zastřešena.
 
Dále se můžete těšit na skvělou letní atmosféru, kterou vám zpříjemní následující performance a atrakce:
 
- grill bar (ryby, steaky, zeleninka, mňamky za rozumné ceny)
- airbrush tetovací stánek by Hell.cz
- akční nabídka koktejlu
- luxusní posezení před klubem na břehu řeky
- možnost pronájmu motorového člunu s kapacitou 12 osob - přístav přímo v klubu a řada dalších překvapení
 
Start/End: 20.00 - 06.00
 
Adresa: U Plovárny 8, Praha 1 - Malá Strana (vedle Úřadu Vlády)
 
Vstupné 100,- Předprodej, na místě: 150,- do půlnoci, 200,- po půlnoci
 
Více informací hledejte na Facebooku v události akce:
http://www.facebook.com/events/264847796950579/
 
 
Facebook fan page: http://www.facebook.com/RiversidePrague
BiggBoss: http://www.biggboss.cz
Beef records: www.beefrecords.net
 
 
 
Partneři: Sensi Seeds, Lobkowicz, Expres Radio, Special Grower, Original Growshop, Fruit of the Room
Headliners:
 
 
▲The Timewriter (Plastic City, De)▲
 
vlastním jménem Jean Frank Cochois, patří bez jakýchkoliv diskusí do toho nejlepšího, co deep & tech house produkce celosvětově nabízí, a můžeme říci, že dal stejně, jako třeba Ian Pooley, ten nejlepší základ pro globální respekt k německé inteligentní house produkci. A že jí do nás za posledních deset let The Timewriter svou osobitou a nepodbízivou formou vpustil množstvím více než velkým, navíc převážně na domovském labelu Plastic City, který je dnes uznávaným synonymem pro milovníky deep houseu s přiměřenou dávkou euforie. Důkazem budiž hned několik autorských alb, kompilací, singlů a remixů, včetně dnes už legendárních výběrů Deep Train.Pokud bychom měli označit jedno jeho album za zlomové, tak jednoznačně Diary Of A Lonely Sailor z roku 2002, které frankfurtského producenta dostalo do širšího povědomí pozorných posluchačů. V následujících letech přidává tituly jako Paintbox s nádhernou vokálovkou Love Is Beatiful, Soulstickers a v loňském roce německy nazvané album Tiefenschön. Jeho vystoupení jsou vždy kosmickým zážitkem a charismatický a vždy usměvavý sympaťák The Timewriter bude 27.července velmi vzácným hostem naší Riverside Party.
 
Web: http://www.facebook.com/thetimewriter
Video: http://www.youtube.com/watch?v=R0G-PzTxML4
 
 
 
▲Orion & Mike Trafik (PSH, Bigboss, Cz)▲
 
tyhle dva snad není třeba dlouze představovat. Oba jsou členy nejpopulárnější domácí rapové formace PSH - Peneři Strýčka Homeboye, která se je již řadu let ikonou mladé české hip hopové generace. Oba jsou skvělí a nápadití DJové, kteří dokáží mixovat RnB, hiphop, soul, funk a oblíbené mash-upy tak, že publikum dostávají do kolen. Venkovní stage, na které budou oba v rámci Riverside party vystupovat, se tak ponese ve znamení pohodové euforie, a bude 100% zaplněná příznivci jejich super stylu.
 
Web: http://psh.name
Video: http://www.youtube.com/watch?v=_tmS_KLHIc8
 
 
 
▲DJ Schwa (Shades of Gray, Beef records, Cz)▲
 
patří v současnosti rozhodně k naším nejúspěšnějším houseovým producentům a DJs. Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" velmi úspěchy po celém světě. Díky tomu spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény a jen letos už stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně a také na mnoha domácích akcích. Žádný jiný domácí umělec se nemůže pochlubit takovým výčtem úspěchů. Jeho jméno je zárukou kvality a atraktivity akce pro návštěvníky.
 
Web: www.djschwa.net
Video: http://www.youtube.com/watch?v=cN3VpCIVUAk
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.