Share |

16. června: Tržiště nápadů v Baby Office

foto: pořadatel akce

Netradiční jarmark konaný v Baby Office nabízí příjemné odpoledne, kde si každý návštěvník udělá radost koupí originálních produktů a navíc podpoří zdejší české podnikatele.
 
Tržiště nápadů plné kreativity a inspirace se koná v neděli 16. června od 13 do 18 hodin v sídle Baby Office v pražské Michli. Své výrobky zde představí čeští podnikatelé, připraven je i pestrý program pro dospělé a pro děti. Proběhne speciální workshop Bellibox, dílnička pro nejmenší, hrátky s balónky, k využití bude také fotokoutek, a navíc jsou připraveny ukázky různých masáží.
 
Od 16 hodin je na programu představení pro děti od 2 let – divadlo Anfas zahraje Pohádku o světluškách. V půl šesté pak čeká na návštěvníky dárek.
 
Po celý den bude k dispozici volná herna pro děti nebo zahrada pro případný piknik, na kterou je nutné si přinést vlastní deku, piknikové balíčky jsou k zakoupení v místní kavárně.
 
Vstup: zdarma
 
Pořadatelem jarmarku je projekt Baby Office – unikátní coworkingové centrum, které nabízí podnikavým rodičům kromě pracovního prostoru také miniškoličku, vzdělávací, ale i wellness služby, to vše pod jednou střechou. Sídlo Baby Office: Pod Dálnicí 12, Praha 4 – Michle.
 
www.babyoffice.cz
facebook: www.facebook.com/babyoffice


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.