Share |

15. ročník fotofestivalu v Moravské Třebové vyzývá k účasti v otevřeném výběru vystavujících

foto: pořadatel akce

Do 31. prosince 2013 přijímají Kulturní služby města Moravská Třebová, organizátoři projektu přihlášky zájemců o výstavy v negalerijních prostorách v rámci jubilejního 15. ročníku fotofestivalu, který se v roce 2014 uskuteční v době od 21. června do 31. srpna.
 
Kurátorský výběr vystavujících umělců v místním Muzeu a renesenčním zámku bývá v rámci události každoročně doplňován výstavami v negalerijních, veřejně přístupných prostorách, které jsou určeny amatérské fotografii. Do výběru vystavujících pro tyto prostory se může přihlásit jedinec i skupina. Zájemci nejsou limitovaní věkem, ani uměleckým vzděláním.
 
Podmínkou je zaslání alespoň ukázky výstavního souboru dle vlastního výběru nebo celý soubor, který by měl být vystaven, je-li hotový. Ukázky mohou být autory zaslány elektronicky v náhledové kvalitě (ve formátu JPEG / v maximální velikosti 1024 na delší straně), popřípadě fyzicky poštou nebo na oficiálně sjednané osobní schůzce. Podmínkou je také stručná explikace souboru, popis instalace výstavy, její adjustace a strukturovaný životopis všech autorů v případě skupinové výstavy.
 

Seznam budov na které se otevřený výběr vztahuje:
Farní kaple v sousedství Muzea Moravská Třebová, Svitavská ul.
Městský úřad Moravská Třebová, náměstí. T.G.Masaryka  www.mtrebova.cz
Městský úřad Moravská Třebová, Olomoucká ul. www.mtrebova.cz
Mázhaus Poštovka, Poštovní 1  www.mazhaus.cz 
Úřad práce města Moravská Třebová, Cihlářova ul.  http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pak/kop/moravska_trebova 
Restaurace Excalibur, Cihlářova ul.  www.excalibur-rp.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.