Share |

Wild Tides a hosté zahrají na prvním letošním Bounce! Bounce! dýchánku

foto: pořadatel akce

BOUNCE! BOUNCE! 31/1/2014

První letošní Bounce! Bounce! dýchánek na konci prvního měsíce roku s čtrnáctkou na konci. Ouch! Vstupujeme do pátý sezóny.

Tentokrát to bude o kámoších, kámoších kámošů, o všech, co chtěj bejt zuby nehty "in", ale i kdybyste je nechali vykrvácet, budou tvrdit, že ne... že to je prostě jenom městskej kolorit, mejdany, neóny, galerie, vohozy a "tady a teď". Bullshit.

WILD TIDES. We truly love to play live. To sedí. Hrajou všude a furt. Což mi vlastně celkem imponuje. Manýry tam určitě budou, ale fakt ne ty o dokonalým set upu. Trochu The Death Set estetika, i když muzika je jinde. Viděli jste je stokrát, rádi je uvidíte po 101. "Letná, pyčo!" má skoro stejnou dikci jako "Baník, pyčo!", což je dobře.

http://wildtides.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/wildtides

JOHNNY THE HORSE. Punk drunk love songs from Prague. Jo, to beru. Stát sám s kytarou před lidma (je fuk, kolik jich je) chce buď hodně self-confidence, nebo smyslu pro lehce dekadentní exhibicionismus. Honza Vytiska má oboje, plus je to navíc goofy-sexy. Ideální spojení s WILD TIDES!

http://johnnythehorse.bandcamp.com/album/johnny-the-horse-2

VLOŽTE KOČKU. Proč, proč, proč... kurva proč! pořád ty donekonečna opakovaný jména jako Zrní a tak. Tahle kapela je ideální a jediný možný synonymum pro komplex věcí jako je: invence, totální ignorace současnejch žánrů, crossover, kvalita na úkor laciný popularity našince. Atd. atd. Je to dobrá kapela, sakra dobrá kapela a jejich deska SEAT je abnormální. Naživo?! Jsem zvědavej...

https://www.facebook.com/vloztekocku
http://www.rozhlas.cz/radiowave/deskatydne/_zprava/deska-tydne-odvazne-skoky-vlozte-kocku--1288543

PŮLNOČNÍ KOVBOJ (PLEASE THE TREES). Sváča tentokrát vymění paličky za kompjůtr a v Undergroundu se postará o ekvivalentní a stylovou 'after' párty.

Málo?

Samozřejmě klasika:

KAY $ TVZEX ALL NIGHT MEϟϟ (BOUNCE! BOUNCE!/CATHEDRAL OF NOIZE)
+
THEM DARNED TEENAGERS DJ SET (MAXIMUM OVERDRIVE)
+
ED BASS na horním baru

Plakát dělal Jan Vytiska aka Johnny The Horse! Školní besídka - tetovačka, hehe...
http://janvytiska.com/

BOUNCE! BOUNCE!
CHAPEAU ROUGE
31/1/2014
Jakubská 2
Praha 1

www.facebook.com/kaytuzex
www.chapeaurouge.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.