Share |

We All 7 proti špatné náladě

Klubovna 2. Patro každý měsíc hostí party, která se jen tak leckde nekoná. Mejdan s názvem We All 7 uvede mimo jiné nováčka mezi DJs Curlyho D.
 
První listopadový víkend si v Klubovně 2. Patro dají sraz všichni vyznavači funku, rapu a R´N´B Vibes, které jim budou jak na zlatém podnose servírovat ostřílení DJs Poeta, Akvamen a půvabná funková královna české DJ scény Fancy. Jak už bývá dobrým zvykem, i tentokrát návštěvníci nebudou ochuzeni o překvapení. Začátek večera bude patřit Curlymu D, který svůj set pečlivě připravoval až na britských ostrovech. Díky super postavenému programu rychle zapomenete na to, že je venku sychravo, že je brzy tma a že jste si museli zase přeřídit hodinky.
 
Pro prvních 150 příchozích bude u vchodu čekat welcome drink v podobě ledově namraženého Jägermeistera, kterého si pak budete moci dát i na baru po celý večer za speciální ceny.
 
Hoďte za hlavu všechny starosti a přijďte se dobře pobavit v sobotu 5. listopadu od 22.00 hod. do Klubovny 2. Patro. Nepřestávejte lovit nevšední zážitky!
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.