Share |

Vyhrajte permanentku na festival Příští vlna do Brna

foto pořadatel akce

 
Pořadatelé festivalu Příští vlna... next wave pro vás mají permanentky.
Vyhraje ji první správná odpověď na následující otázku:
Poctu za Objev roku získala letos na festivalu ...příští vlna/next wave... mladá brněnská divadelní skupina, která vystoupí v pátek v Huse na provázku. O koho se jedná? Ten, který pošle první odpověď, získá 2 permanentky na celou brněnskou Příští vlnu (21.- 23.10., Husa na provázku).
 

 

Odpovědi posílejte mailem na protisedi@protisedi.cz do 20. 10. 2011 do 23.00 s předmětem SOUTEZ PRISTI VLNA. Vyhrává první správná odpověď.

 

 

 

 

 

 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.