Share |

Vyhrajte kosmetiku Oriflame

foto Oriflame

Ke svobodnému povolání musíte mít kuráž. Ve středověku byl oriflamme posvátným praporcem opatství Saint-Denis nedaleko Paříže. V 15. století stál v čele francouzských královských vojsk. „Zlatý plamen“ oriflamme střežil hrobky středověkých králů i dodával kuráž vojákům v boji.

O několik století později, ve 20. století, začala být kuráž potřebná hlavně v dynamickém světě podnikání. Francouzské označení pro zlatý plamen oriflamme proto zvolili do názvu své společnosti dva mladí Švédové, Jonas a Robert af Jochnickovi. Ti koncem 60. let vkročili směle do světa kosmetického byznysu. Kuráž jim vskutku nechyběla. Vsadili na nejistou kartu a pokusili se prosadit s prodejním modelem, který se v té době v Evropě teprve etabloval. Švédskou kosmetiku začali prodávat namísto tradičních kamenných obchodů nově v domácnostech. Už dva roky od založení, tedy v roce 1969, překročili s Oriflame poprvé hranice Skandinávie.

To, že musíte mít odvahu, pokud chcete v podnikání uspět, chápe dnes čím dál více lidí. V případě Oriflame je to více než 3,3 milionů kosmetických poradců. Jen v České republice je do prodeje kosmetiky Oriflame zapojeno více než 90 tisíc lidí. Pokud vám kuráž do podnikání dosud chyběla, ale přesto věříte, že úspěch záleží hlavně na vlastní vůli a schopnostech, zaregistrujte se u Oriflame a začněte.

Víte, ve kterém roce byla založena švédská kosmetická společnost Oriflame?

Správné odpovědi posílejte na adresu protisedi@protisedi.cz, do předmětu pište SOUTĚŽ ORIFLAME. Soutěž končí 12. 1. ve 12 hodin. Prvních pět z vás odměníme balíčkem kosmetiky Nature Secrets.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
 
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.