Share |

Vyhrajte džíny Levis

 
Levi’s® – Džíny jsou věčné
 
Džíny jsou fenomén a to je jim téměř 140 let. Levi Strauss první džíny patentoval v roce 1873. Od pracovních kalhot pro zlatokopy se dostaly až na přehlídková mola. Nejznámější a nejrozšířenější džíny na světě jsou Levi‘s® 501®. Prodalo se jich více než 4 miliardy kusů a časopis Time je zvolil oděvem 20. století.
Kromě legendárních pětsetjedniček Levi‘s® nabízí mnoho dalších oblíbených rovných i širších stříhů i nové progresivní slimové střihy Levi’s 519 a ještě užší Levi’s 510.
První dámské džíny představila společnost Levi Strauss & Co. před více než 75 lety a nyní přichází s novými revolučními střihy – Levi’s® Curve ID. Celosvětový průzkum 60 000 ženských postav identifikoval tři základní tvary, podle kterých byly navrženy jednotlivé střihy – Slight (pro rovnou postavu), Demi (pro normální křivky) a Bold Curve (pro výrazné křivky). Můžete si vybrat snížený či vyšší pas, různé typy nohavic – zúžené, rovné nebo rozšířené – a z mnoha barev a odstínů i povrchových úprav podle aktuálních trendů.
Levi’s® přichází také s ekologickou úpravou denimu – Water<Less™, která nekompromisně propojuje styl a udržitelný rozvoj, neboť při výrobě spotřebuje o 20 až 88 % vody méně.
 
 
Výhra: 2x poukázka na džíny (levisky stojí cca 2 500 korun, takže to bude pořádná výhra:)
 
Soutěžní otázka:
Kolik knoflíků mají na poklopci pánské pětsetjedničky?
a/ 5
b/ 4
c/ 6
 
 

levi.com
facebook.com/levis
 
Odpovědi posílejte do 15.12.2011 do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ LEVIS, vyhrávají první 2 správné odpovědi.
 
 

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.