Share |

Vydejte se na cestu kolem světa - na skejtu s Maxem Habancem

Jeden z nejúspěšnějších českých skateboardistů Maxim Habanec už před časem ukázal, že se v něm ukrývá i velká vášeň pro dobrodružství a cestování. Tentokrát si v rámci svého projektu Skate of Mind střihnul rovnou cestu kolem světa. Na to, jak tahle bláznivá pouť dopadla, se můžete podívat už v sobotu 17. února v rámci exkluzivní premiéry snímku Skate of Mind 3 v pražské Pragovce. Poté bude film k vidění v kinech i v dalších pěti městech v České republice a na Slovensku.
 
Cestovatelský seriál Skate of Mind vznikl už před dvěma lety. Maxim se tehdy rozhodl, že spojí skateboarding s cestováním a prostřednictvím videí přiblíží svým fanouškům exotické destinace, které navštíví. Českému skateboardistovi se tak povedlo vytvořit zcela nový koncept videoprůvodce.
 
Po velkém úspěchu prvních dvou pokračování cestovně-sportovního konceptu Skate of Mind se nyní Max pustil do něčeho ještě většího. Jelikož nepřestává lovit nové výzvy, ani ta nejlepší místa k ježdění, vydal se tentokrát objet rovnou celý svět. Během dvouměsíční cesty stihl se svou crew procestovat nejzajímavější kouty světa a jezdit na místech, kde ještě nikdo nejezdil. Všechna dobrodružství samozřejmě zachytili na videokameru.
 
Unikátní dokumentární film Skate of Mind 3 tak představí všechna zákoutí naší planety v kombinaci s nejlepšími sportovními výkony. Celá cesta bude mít devět zastávek, mezi kterými se objeví například Tokio, Hong Kong, Bali, New York, Londýn nebo poušť Lima v UAE. „Skateboarding pro mě není jen sport, ale způsob pohlížení na svět. Uvědomil jsem si, že právě díky téhle mojí zálibě z dětství se mi teď povedlo projet celou planetu. Moje zážitky bych prostřednictvím filmu rád předal i divákům,“ říká Maxim Habanec.
 
Exkluzivní premiéra snímku se uskuteční v sobotu 17. února v pražské Pragovce. Poté bude k vidění také v Bratislavě, Brně, Pardubicích, Plzni a Košicích. Na každé zastávce se ukáže celá crew ve složení Maxim Habanec, Martin Pek, David Luu, Daniel Rahman, Martin Štembera a Lukáš Wagneter. Součástí akce bude vždy také výstava fotografií z cesty od Lukáše Wagnetera. Po promítání bude následovat ještě nadupaná after party pod taktovkou DJs a krásek z týmu Jäger Beets.
 
Seznam zastávek:
 
17.2. / Praha, Pragovka - https://www.facebook.com/events/354276124981249/ 
24.2. / Bratislava, Hangair
3.3. / Pardubice, Cinestar
7.3. / Brno, Kino Scala
8.3. / Plzeň, Papírna
10.3 / Košice, Kino Úsměv 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.