Share |

VR/Nobody pokřtí album Proud

 

 
První říjnový pátek se v pražském Paláci Akropolis uskuteční křest alba Proud, které má na svědomí duo VR/Nobody. Jak již má tato dvojice ve zvyku, půjde opravdu velkolepou podívanou. Těšit se můžete na speciální audio – vizuální show, atraktivní line-up a zajímavé hosty.
 
VR/Nobody je dvojice Jakub ‘NobodyListen’ Strach a Václav Rouček, která nepřestává lovit nové trendy a na české hudební scéně udělala slušný rozruch už svým debutovým albem Yet. v roce 2015. Klukům se už tehdy povedlo svým městským R&B infikovat českou alternativní scénu. Nyní přicházejí s novinkovým albem Proud, které přináší několik zásadních změn. Tou největší je bezesporu výměna angličtiny za češtinu.
 
Proud obsahuje sedmnáct skladeb, které Václav Rouček otextoval v rodném jazyce. Album se tematicky věnuje všemu, co běžně obklopuje dnešní ‘youngsters‘. Noc, kluby, láska, vztahy, bolest, hořkost, prázdnota. To vše za doprovodu nokturnální elektroniky, která nekompromisně odkrývá producentský rukopis Jakuba Stracha. Na albu se objevují i hosté jako je Never Sol, Pil C nebo Calin.
 
Pokud chcete slyšet nové songy jako první live, dorazte v pátek 6. října do Paláce Akropolis, kde duo VR/Nobody slavnostně pokřtí album Proud. K vidění bude i speciální audio-vizuální show. K té správné náladě přispěje i ledově namražený Jägermeister. Akce startuje v 19:00. Lístky budou k zakoupení pouze na místě za 300 Kč.
 
Více informací na FB: https://www.facebook.com/events/1950604065187669/?fref=ts

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.