Share |

Věci na dovolenou: 17 tipů!

Prázdniny a dovolené začaly. Máme pro vás pár tipů na věci, které by vám je mohly učinit ještě příjemnějšími. 
1) Samozřejmě, sluneční kosmetika. Nebojte se nebýt spálení, zdravá pleť je hezší než svraskalá, byť opálená. Náš vyzkoušený tip i pro citlivou pokožku: Sluneční olej Avene.
2) Které rostliny nejlépe pomáhají při spálení od sluníčka nebo lehkém úpalu? Navštivte workshop Summer Essentials v haenke Botanical Lab!
3) Heřmánkové pohlazení nejen po opalování od Herbacin - aktivuje u kůže regenerační mechanismy a chrání pleť proti volným radikálům. A nestojí moc. www.herbacin.cz
4) Nechcete tahat celá balení krémů, šamponů a vod? Pořiďte si sadu dóz a lahviček MARIONNAUD ACCESSORIES – TRAVEL SET a vezete jen to, co je třeba.
5) Skládací kartáč, který má ve vnitřní části zrcátko, je ještě jedna vychytávka ze sítě Marionnaud, kterou rádi zabalíme. Zbude víc místa na mušle a sklo z pláže.
6) Náš oblíbený Lush nabízí stále skvělý sortiment suchých šamponů (hledejte slovo "šampuk" - nebudou vám dělat problémy na letišti a můžete v nich i prát! Z bezvodých balení nepřehlédněte také přípravky na zuby, hlavně práškovou zubní pastu!
7) Proč si odepírat úžasné účesy, když si s sebou můžete přibalit cestovní žehličku na vlasy BaByliss GPB004E, která má délku pouze 15 cm?
8) Dodržujte pitný režim. Máme rádi šikovné dámské lahve do kabelky od Sodastream. Ani kalorie navíc!
9) Budete hodně sportovat? Bojíte se, co na to váš drahý smartphone? Přibalte si odolný a dostupný telefon SENCOR Element P007 Resistant - je dostupný v síti Planeo Elektro za 1499 Kč.
10) Chcete se konečně v klidu koukat na filmy, ale nehodláte tahat počítač? Zkuste přenosné DVD přehrávače. Přenosný přehrávač Sencor SPV 7925 s otočným displejem (23 cm) pořídíte za 2 499 Kč a model SPV 7725 (18 cm) lze koupit za 1 999 Kč. Garantujeme vám, že je užijete i po létě.
11) Hledáte nějakou příjemnou limošku, ale nadnárodní nápoje jsou na vás moc chemické? Nám chutná Seicha, limonáda z čaje matcha a citrusů.
12) K létu patří žabky - co takhle pořídit si rovnou vyletněné rybičkové
13) Jdete do kopců? Chcet  nosit své oblíbené sneakers? Hledáte vykrojené ponožky? Doporučujeme Happy Socks!
14) A nebo espadrilky? vemte si ty s vykrojenou špičkou a choďte měkce i po městě. Akvarelový vzor vám dodá dobrou náladu a výrobce TOMS dobrý pocit, že díky vašemu nákupu dostane dítě v rozvojové zemi nové boty.
15) Říkal někdo sneakers? Nike Cortez slaví 45. narozeniny a k letním outfitům vám budou tyhle legendární boty fakt slušet!
16) Půjčte si auto - od někoho. Sdílená ekonomika funguje a přes www.hoppygo.cz můžete buď nechat svoje auto vydělávat, když budete na pláži, nebo si naopak nějakou káru půjčit.
17) Vyrážíte? Stavte se na Smíchově pro lahodnou svačinku nebo si objednejte celý piknik na www.creativeworld.cz!
/fotky všech produktů najdete v naší FB galerii/
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.