Share |

V sobotu na Štvanici za skejtem

27. srpna bude ve skateparku na Štvanici velká akce se vstupem zdarma.
Tisková zpráva:
 
Volcom Stone - Wild in the Parks
Tour 2011
 
 
                                    
 
 
Mystic skates a Volcom Stone uvádí
 
 
Wild in the Parks (Divočina v parku) – Praha, Štvanice
skatepark, 27. srpna 2011
od 11.00 hod registrace jezdců, od 13.00 hodin začátek závodu, 
tričko pro prvních 80 jezdců for free
 
Wild in the Parks (Divočina v Parku) se poprvé konal před šesti lety jako skateboardový závod, který je určen především pro dětské závodníky a všeobecně pro zábavu a pohodovou náladu. Hlavním cílem není pouze samotný závod, ale perfektní atmosféra doprovázená hudbou, občerstvením a spoustou dárků pro jezdce zdarma. Závod má jiný formát než běžné skateboardové klání, ve kterých má jezdec minutu na svoji jízdu ve které musí předvést vše co umí. V závodě Wild in the Parks jde o to, aby se všichni bavili skateboardingem a zároveň si i zasoutěžili.
 
Toto léto se divočina v parku stěhuje po loňském ročníku v Brně zpět do Prahy.  V návaznosti na tuto akci bude 24.září po Nizozemském Amsterdamu v roce 2008, Švédském Malmo v roce 2009, České Praze 2010 evropské finále v Dánské Kodani. 
 
V závodě Wild in the Parks se závodí ve 3 kategoriích: do 14 let včetně, nad 15 let a v kategorii Pro/Am (sponzorovaní jezdci). Pět nejlepších z každé kategorie se kvalifikují na evropské finále WITP Champs v Praze. Všichni vítězové vyhrávají věcné ceny a v kategorii Pro/AM si rozdělí prize money 6000Kč. Závody mají omezenou kapacitu závodníků a to zhruba 45 závodníků v každé kategorii. Jezdci jsou pak rozděleni do heatů. Závodníci pak jedou v 20 minutovém jamu. Jam se jede na třech určených překážkách, které se započítávají v bodovém rozsahu od 0 do 20 bodů. Jam znamená, že jezdci v jednotlivém heatu jezdí všichni najednou. Na každé překážce je jeden rozhodčí a uděluje body. U dalšího heatu se rozhodčí vymění, aby byla zachována objektivita. Jezdec tak může získat maximálně 60 bodů. Z každého základního heatu postupuje nejlepších 5 do finále. Finále je tvořeno dvěma heaty zase po 15 jezdcích a jam je prodloužen na 30 minut. Z těchto dvou finálních heatů jsou pak vyhlášeny výsledky celé akce.  Každý závodník dostane tričko Volcom stone - Wild in the Parks a vítězné příčky si odnesou desítky dárků od firmy Volcome Stone v podobě mikin, kšiltovek, peněženek a dalších výrobků. Po celé akci jsou dárky rozdávány i divákům.
 
Závody Volcom Wild in the Parks se konají po celém světě. 
 
 
 
 
Startovné i vstup pro veřejnost do skateparku je zdarma.  
http://www.volcom.com/witp/indexIntl.asp?seasonId=19


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.