Share |

V sobotu je v Chapeau Bounce! Bounce! Warm Up Party. Proč tam nemáte chybět?

††† BOUNCE! BOUNCE! CYBERPUNKERϟ WARM UP PARTY †††

V sobotu 21. dubna je v Chapeau Rouge velkej mejdan. Tohle vám vzkazují pachatelé:
Další pravidelná měsíční vykosťovačka je koncipovaná jako "warm up" párty před mejdanem, kterej děláme společně s Clashem za týden poté. To nicméně neznamená, že 21. dubna budete o něco ochuzený, spíš naopak! Plnohodnotnej večer ve třech patrech s celou řadou hostů, a ne jen tak ledajakejch. V Undergroundu to budou hlavně český hájvs DEAD POPE'S COMPANY, který zrovna dokončujou novou desku a v rámci jejich koncertu na Bounce! Bounce! můžete i vy být spolutvůrci jejich novýho klipu. Víc info na jejich facebooku.
Další jméno taky není neznámý. JAMES COOK (UK/IAMX, Nemo) přisviští z Berlína a rozvláční i rozvášní nás svým srdceryvným soundem. A aby toho hezkýho patosu nebylo moc, DJ v Undergroundu bude tentokrát věčně dobře naladěnej MARDOŠA (TATA BOJS).
Slušnej line up, co říkáte? Nahoře obligátně DJ ED BASS a pochopitelně uprostřed v DANCE patře opět páteř Nestvůry - KAY & TVZEX (ϟVNϟHINE) ALL NIGH† RIO† ϟE†. 
Od 22:30 do 05:30 ráno, tři patra, živý kapely, DJs, možnost swingovat nahoru a dolů, klasickej mejdan, na kterej se nezapomíná! Za legračních osm pětek!

http://www.facebook.com/kaytuzex
http://www.facebook.com/DeadPopesCompany
http://www.facebook.com/jamescookofficial
http://www.facebook.com/pages/Mardoša/45674214506
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001759846452

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.