Share |

V salonu Joshua vystaví unikátní hlavy exotických zvířat

Kadeřnický salon Joshua, který se nachází na pomezí pražských Vinohrad a Vršovic, otevírá v prostorách salonu POP UP GALERII. Hned první projekt, který se zde uskuteční, bude zajímavý svým námětem a pojetím. Ivan Zbíral zde totiž od 13. 9. vystaví 3D slepovačky zvířecích hlav. Všechny exponáty budou téměř v reálné velikosti dospělých jedinců a celé z papíru.
 
Jako první se v prostorách POP UP galerie představí projekt Ivana Zbírala aka Lowpolya. Jeho připravovaná expozice ukáže propracované nástěnné hlavy nejen exotických zvířat v originálním pojetí tak, jak nebyly doposud vystaveny. Všechny exponáty jsou připraveny speciální metodou, kdy každý z nich je vyroben jako papírový model. Ten je propracovaný do posledního detailu a působí plastickou formou. "Myslím, že to je dobrá příležitost jak představit modely širší veřejnosti. Salon Joshua je skvělým místem, se skvělou energií, kde je teď navíc i POP UP prostor, například na menší výstavy, a to mě přišlo hodně zajímavé spojení s Lowpolya. Celá výstava bude pojatá také jako oficiální zahájení značky LOWPOLYA. Osobně jsem moc zvědavý na reakce lidí, kteří na vernisáž přijdou" hovoří o připravované vernisáži a samotné instalaci autor Ivan Zbíral.
 
"Naše modely využívají polygonové struktury s minimalistickým designem a důrazem na to, aby zachovávaly charakteristické znaky zvířat. Skrze svoji jednoduchost nabízí unikátní interiérový doplněk, který na první pohled zaujme," vysvětluje postup výroby exponátů Zbíral.
 
Známý kadeřnický salon by v budoucnu nechtěl být pouze kadeřnictvím. Kadeřnictví samozřejmě zůstává na profi úrovni se službami špičkové kvality. Salon Joshua by se ale také rád stal místem, kde se lidé budou moci navíc potkat a inspirovat více méně v čemkoliv. K tomuto chce Salon Joshua vytvářet podmínky jak svými kontakty, tak zázemím a příjemnou atmosférou v části salonu.
 
Po první vlaštovce s názvem MIRRORS, projektu, který pokračuje i do budoucna, jehož pointou je, že umělci malují na zrcadla v prostorech salonu abstraktní díla kadeřnickými barvami, přichází po částečné rekonstrukci horního patra s první vernisáží právě v rámci nově vzniklého  POP UP prostoru. Ten chce dávat možnost mladým i zavedeným jménům, lidem s šílenými i konzervativnějšími nápady. Pokud máte kdokoliv zájem o netradiční místo pro svojí prezentaci, stačí se ozvat přímo Salonu Joshua. Kontakt @salonjoshuahair nebo  www.joshua.cz   
 
POZOR! Při vytváření všech exponátů nezemřelo jediné zvíře

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.