Duplex na pražském Václavském náměstí není jen klub, ale i restaurace. Vaří tu i v 11 večer.
Šéfkuchař Eldad Sasson, jenž je původem z Izraele a šéfoval již mnoha světovým kuchyním, připravil nové menu:
Rybí speciality, jako například mořský okoun a la planche s paprikovým rizotem a restovaným listovým špenátem či pečený losos s pestem, domácími noky, černými olivami, petrželkou a citrónovo-máslovou omáčkou, jakožto masové pokrmy typu pečený filet mignon, servírovaný s bramborovou kaší, portobello konfitem, chřestem a lanýžovou omáčkou, či jehněčí kotletky, podávané s jemnou polentou, baby špenátem a omáčkou z červeného vína a mnoho dalších pokrmů středomořské kuchyně, ovliněné blízkým i dálným východem, čekají na návštěvníky restaurace Duplex. Kompletní nové menu s cenami (které nejsou přemrštěné) naleznete na www.duplex.cz.
Restaurace také nabízí od pondělí do pátku Lunch Menu a je otevřená od 11 hodin. Kromě oběda si zde můžte dát odpoledne vynikající dezerty ke kávě, nebo přijít na gurmánskou večeři ve dvou či s větší skupinou lidí. Můžete využít prodlouženou dobu otevřené kuchyně až do 23 hodin, v pátek a v sobotu vám jídlo připraví dokonce i o půlnoci.