Share |

Už znáte Obálku Praha?

obsah listopadové Obálky
www.obalkapraha.cz

Chcete se dozvědět, co zajímavého se děje příští měsíc v Praze? Chcete si pověsit doma plakát třeba od Jiřího Thýna? Rozbalte Obálku Praha a možná k tomu všemu najdete i dárek.
 
Konceptu, který funguje například v Berlíně, Londýně, Paříži nebo ve Varšavě, se konečně od září dočkala i Praha. Čtvercová obálka, jejíž přední stranu a hlavní plakát navrhuje každý měsíc jiný vizuální umělec, je plná kulturních tipů. To, co ji odlišuje od běžného komerčního sdělení, je právě umělecké zpracování.
 
„Nejde nám jen o kulturní přehled, ten dneska nabízí skoro každý. My se snažíme měsíc co měsíc vytvořit svým způsobem umělecké dílo. Proto dáváme prostor mladým výtvarným umělcům. Když si každý měsíc vezmete Obálku Praha domů, začnete si budovat takovou svoji časosběrnou galerii současného českého výtvarného umění. A taky bojujeme proti tomu, aby se letáky a pozvánky válely jen tak v kavárnách nebo galeriích. V Obálce jsou všechny pěkně pohromadě,“ říká jeden z „obálkářů“ Jaro Dufek.
 
Obálku si můžete vzít třeba ve Světozoru, v Arše, v DOXu nebo na dalších asi 40 místech. Pro lenochy, kteří se rádi nechají překvapit je tu Obálka De luxe. Ta dorazí přímo do schránky. A mimo klasického obálkového obsahu bude ukrývat 2 lístky na kulturní akci podle výběru „obálkářů“ a další dárky.
 
Víc se dozvíte na www.obalkapraha.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.