Share |

Událost listopadu: Nick Cave & The Bad Seeds

foto: pořadatel akce

Listopadový koncert Nicka Cavea & The Bad Seeds bude bezesporu patřit k hudebním událostem letošního podzimu. Atmosféru toho, co se bude s největší pravděpodobností odehrávat 22. listopadu v pražské Tip Sport Aréně zažili hudební fanoušci na letošním ročníku slovenského festivalu Pohoda v Trenčíně. Že se je skutečně na co těšit potvrzují mediální ohlasy tohoto vystoupení, které se nesou v duchu: Přišel, dobyl, odešel… :
 
Musicweb.cz : Ať se proměňuje Nick Cave v kazatele nebo romantika tělem i duší, zachovává si lidskost. Nechává se unášet vypjatými melodiemi i rytmy sebou složených, tančí svým typickým, trochu legračním stylem, po němž si bez ostychu zakasává vpředu pódia košili do kalhot, a po dobře odvedeném výkonu si s chutí odplivne. Osobní prožitek bývá nezřídka tím nejdůležitějším, čím interpret může příznivce odměnit.
 
Foolmoon: Nick Cave & The Bad Seeds. Kde začít se superlativy? Kde s nimi skončit? Umělec snad z jiného vesmíru, skromný, upřímný, profesionální, vášnivý, dokonalý, kde to má konec? Je snad nutné opakovat, že vypráví příběhy?

studentpoint: Drásavé melodie a Caveův fenomenální hlas neušetřily nikoho. Zarývaly se hluboko a intenzivně. Celé té hudební dokonalosti přidával ještě Cave svou neskutečnou energii.
 
teraz.sk: Lepší záver festivalu si organizátori ani nemohli želať, rovnako aj fanúšikovia. Nick vybiehal na úplný okraj pódia medzi fanúšikov, ktorí ho pridŕžali, aby nepadol medzi nich.
 
Je zřejmé, že samostatný koncert se od festivalového setu bude lišit, nicméně je více než jisté, že Nick Cave & The Bad Seeds jsou ve vrcholné formě a potvrdit to mohou tisíce fanoušků, kteří jejich letošní vystoupení na Pohodě viděli.

Letošní truné Nick Cave & The Bad Seeds je programově sestaveno na podporu aktuálního alba Push the Sky Away, v setlistu se objeví převážná část skladeb právě z tohoto alba, včetně singlových Jubilee Street, Mermaids a Push the Sky Away a samozřejmě i největší hity z repertoáru Nicka Cavea & The Bad Seeds.
 
Nick Cave & The Bed Seeds
22. listopadu 2013
Praha, Tip Sport Arena, Výstaviště Holešovice
Vstupenky v sítích Ticketpro a Ticketprotál 1350,- stání, 1550,- sezení, 2550,- VIP
Koncert pořádá 10:15 Entertainment, s.r.o.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.