Share |

Tripadvisor: SwissHouse mezi top 10 hotely s nejlepším poměrem cena/kvalita v ČR

foto Swiss House

Boutique Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních, v jehož zdech v minulosti spatřila světlo světa první čokoládová lázeňská oplatka, obdržel na cestovatelském portálu Tripadvisor prestižní ocenění Traveller’s Choice pro rok 2018, které tato mezinárodní cestovatelská síť uděluje pouhému 1 % nejlépe hodnocených hotelů. SwissHouse se stal nejlepším hotelem v Mariánských Lázních v kategorii “hodnoceno zákazníky” a zároveň 4. nejlépe hodnoceným hotelem v rámci celé České republiky v kategorii hotelů s nejlepším poměrem cena/kvalita.
Protišedi hotel opakovaně navštívilo a bylo pokaždé naprosto spokojeno se všemi službami.
 
„Jsem hrdý na práci celého našeho týmu a chtěl bych poděkovat také našim hostům za jejich hodnocení a cennou zpětnou vazbu na naše služby, díky které se můžeme nadále zlepšovat. Ačkoli se v našem hotelu každý den snažíme zvyšovat laťku a stále zlepšovat naše služby, je pro nás ocenění milým překvapením a především důkazem, že naši každodenní snahu hosté oceňují a z pobytu v hotelu SwissHouse si odvážejí opravdu jen ty nejlepší zážitky,“ říká k ocenění David Folprecht, jednatel Boutique Hotel SwissHouse.
 
Profil hotelu SwissHouse na Tripadvisor najdete na: swisshouse.cz/tripadvisor
www.swisshouse.cz/cz
 
Zahájení lázeňské sezóny 2018
Letošní tradiční slavnostní zahájení lázeňské sezóny se v Mariánských Lázních uskuteční druhý květnový víkend ve dnech 11. až 13. května. V rámci tradičních oslav si letos město připomene, že uplynulo 200 let od vyhlášení Mariánských Lázní veřejným lázeňským místem. Kompletní program na: www.marianskelazne.cz/zls
Výročí 490. let
Ač jsou Mariánské Lázně poměrně mladým městem a letos oslaví 200. let lázeňské tradice, zmínky o místních pramenech sahají mnohem hlouběji do historie. Nejstarší písemná zpráva o zdejších minerálních pramenech pochází z 28. dubna 1528. Je to dopis krále Ferdinanda I. tepelskému opatu Antonovi, aby zaslal do Prahy vzorky Slaného (dnes Ferdinandova) pramene. Král se domníval, že bude moci získávat odpařováním vody pramene kuchyňskou sůl, která v Čechách chyběla. Jak pokusy dopadly, není známo, dnes však víme, že slanou chuť pramene způsobuje Glauberova sůl s projímavými účinky. Dopis potvrzuje, že už počátkem 16. století byly v Praze informace o pozoruhodných tepelských kyselkách, které si o pár století později získaly světový ohlas.
zdroj: www.hamelika.cz
Zpívající fontána zahajuje letní sezónu
V pondělí 30. dubna se po zimní přestávce opět rozezní Zpívající fontána v Mariánských Lázních. Sezóna potrvá do konce října a fontána bude tradičně hrát každou lichou hodinu od 7 do 21 hodin, naposledy ještě ve 22 hodin. Slavností zahájení 30. dubna začne ve 21 hodin.
 
Náš tip: Pokud se tedy rozhodnete vyrazit do Mariánských Lázní, zkuste web marianske-lazne-hotely.cz. Nabízí nejen přehlednou nabídku kvalitních a prověřených hotelů a pobytových balíčků, ale především bezplatný poradenský servis včetně možnosti zakoupení těchto balíčků formou dárkových voucherů. Ochotné slečny vám online nebo telefonicky doporučí nejvhodnější hotel podle vašich individuálních požadavků a zajistí nejlepší poměr ceny a výkonu. Jednotlivé hotely dobře znají a z nabídek vybírají také podle hodnocení a spokojenosti hostů. Obrátit se na ně můžete s důvěrou – firma působí na trhu od roku 2010 a je dnes největší online agenturou svého druhu se zaměřením na individuální klientelu. Dopřejte si zážitek v podobě odpočinku ve světoznámých lázních, kde si nejen tělo, ale i duši léčili takové osobnosti jako např. Franz Kafka, Ema Destinnová, Mark Twain, Friedrich Nietzsche, F.M.Dostojevskij, Thomas Alva Edison, F.Chopin, Johann Strauss, Sigmund Freud, a mnoho dalších.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.