Share |

TIP: Zaběhněte si pátý ročník Valentýnského běhu RunCzech ve Stromovce

foto RunCzech

18. února bude pátý ročník Valentýnského běhu ve Stromovce. 5 kilometrů dlouhý běh si můžete zaběhnout zdarma. Registrace je již spuštěna zde.
 
Sraz všech účastníků je v Running Mallu na Letné, kde si vyzvednete číslo, uložíte svoje věci a můžete si dát i snídani. Odtud se celá skupina vydá do Stromovky s RunCzech běžeckými trenéry, kde celá akce proběhne. Po doběhnutí bude pro všechny účastníky připravena občerstvovací stanice s nápoji a v Running Mallu teplý čaj a další dobroty.
 
Další běžecké závody RunCzech v roce 2018:
V rámci maratonů a půlmaratonů se běží také čtyřčlenné štafety, běhy dvojic nebo i rodinné běhy i pro ty nejmenší běžce. Pro běžce začátečníky a ty, kteří si více vychutnají závod na kratší vzdálenost, je skvělou příležitostí O2 Štafeta nebo Birell Grand Prix a Adidas Běh pro ženy.
 
Sportisimo 1/2Maraton Praha 2018
7. 4. 2018
Sportisimo 1/2Maraton Praha je nádherný i po dvacáté. Nejen kvůli dechberoucím scenériím, ale hlavně kvůli jeho účastníkům. Od úžas vzbuzujících Keňanů a Etiopanů po běžecké nováčky, pro nás jsou všichni na prvním místě. A každý, kdo je ochotný si obout běžecké boty, je u nás vítán s otevřenou náručí.
 
Juniorský maraton 2018
9. 4. - 6. 5. 2018
22. ročník Juniorského maratonu je štafetový závod určený pro střední školy. Družstvo složené z 10 členů překonává maratonskou trať (42,125 km). Každý student zaběhne 4,2 km a celé družstvo se společnými silami snaží dorazit do cíle dříve než soupeři. Ze semifinálových kol postoupí nejlepší týmy do finále, které se bude konat v rámci prestižního mezinárodního Volkswagen Maratonu Praha 6. května 2018!
 
Volkswagen Maratonský víkend 2018
5. 5. - 6. 5. 2018
Volkswagen Maraton Praha se stal neodmyslitelnou součástí světového běhu. Mimořádně krásná trať. Výborně zorganizovaná událost od vyzvednutí startovního balíčku po poslední tón pražského Maraton Music Festivalu. Děláme všechno, co umíme, proto, abychom vytvořili výjimečnou běžeckou událost. Protože víme, že všichni odhodlaní absolvovat tenhle druh bolesti, si zaslouží nechat se hýčkat.
 
Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary 2018
19. 5. 2018
Karlovy Vary jsou z jedné poloviny lázněmi, z té druhé městem zaslíbeným filmu. Zároveň jsou také kulisou k jednomu z nejmalebnějších půlmaratonů na světě. 21 kilometrů a 97,5 metrů uběhne rychle jako voda a osvěží vašeho ducha. Přijeď do Karlových Varů a nenajdeš závod, ale poklad.
 
Mattoni 1/2Maraton České Budějovice 2018
2. 6. 2018
Českobudějovický půlmaraton je nejspíš jeden z nejpřátelštějších závodů na celém světě. Nádherné hlavní náměstí odjakživa spojovalo lidi. Křivolaké středověké uličky očarují běžce a přenesou je do závodu s pohádkovou kulisou. Díky povzbuzujícím davům se budeš cítit jako hrdina na vlastní cestě za dobrodružstvím.
 
O2 Pražská štafeta 2018
13. 6. - 14. 6. 2018
Párty, aktivní pohyb, piknik a červnový podvečer s přáteli a rodinou. To a mnohem více je O2 Pražská štafeta! Přijďte si užít 3. ročník štafetového závodu, který se koná v pražské Stromovce. Stejně jako v loňském roce je akce dvoudenní, takže si stačí vybrat den a prostě si to užít. 
 
Mattoni 1/2Maraton Olomouc 2018
23. 6. 2018
Již devátý ročník půlmaratonu přivítá v roce 2018 starobylá perla Moravy. Více než 6 000 běžců probíhá kolem skvostů barokní architektury na seznamu UNESCO. Tomu se dokáže vyrovnat jen proslulá moravská pohostinnost, které se tu běžcům vždy dostává.
 
Birell Grand Prix Praha 2018
8. 9. 2018

Tato událost nechá běžcům zakusit Prahu při setmění, kdy vás město nejvíc očaruje svou tajemnou tváří. Závod pro ženy oslavuje sílu krásy a ženství. Po něm následující závod na 10 kilometrů spojuje běžce všech výkonnostních úrovní v této rozpustilé a svižné události za kouzelného pražského večera.
 
Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem 2018 
15. 9. 2018
Tento závod láká běžce na trať podél řeky Labe s výhledem na České středohoří. Dalším tahákem je okolní průmyslová krajina, která jako by připomínala výjev ze sci-fi románu. Běžci si často vybírají závody kvůli proměnám krajiny. A žádné jiné město jim nemůže nabídnout takovou rozmanitost na každém kilometru jako právě Ústí.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.