Share |

Tip na přírodní parfém: Oway Rolland, OWN WAY

Italská manufaktura OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND udává směr, kterým se bude ubírat svět přírodních vůní v roce 2018 a přichází na trh se svým prvním parfémem! Nalaďte se na průlomovou esenci směsí bylin, parfému OWN WAY! Limitovaná edice pro rok 2018 je vyvinuta přímo v italské Bologni a voní po rozkvetlých levandulích, tymiánu, rozmarýnu, sicilských pomerančích a dalších biodynamicky vypěstovaných bylinkách. Navíc je, včetně obalu, 100% přírodní!
 
Celá naše planeta je plná nádherných vůní, tak proč jsme stále ochotni se spokojit s chemickými složkami? Zastaralý svět syntetických parfémů má konečně svou alternativu, která jde ruku v ruce s přírodou, životním prostředím a pokorou k našemu organismu. Každý parfém OWN WAY je unikátní, vyrobený výhradně z rostlinných složek biodynamické produkce a nese v sobě harmonii esencí a pečlivě vybraných bylin. Skalní růži, cedr, růžový pepř a vanilku, nacházející se v základu, doplňují v srdci parfému levandule, rozmarýn a tymián, rostliny, které byly vypěstovány na italské organické farmě Ortofficina. Hlava parfému je tvořena kombinací sicilského pomeranče, šalvěje a myrty, čímž vytváří jedinečnou vůni s aromaterapeutickými a léčivými vlastnostmi.
 
Parfém je průlomový nejen přirozenou silou obsažených rostlin, ale také svým neobyčejným vzhledem. Minimalistický obal je 100% recyklovatelný a navržený k opětovnému využití. I jeho vzhled evokuje všechny krásy přírody: od temné lávy, přes vodou leštěný kámen až po matně černou večerní oblohu. OWN WAY ztělesňuje eleganci a exkluzivitu, a proto je také nabízen pouze v 320 nejreprezentativnějších salonech OW po celém světě.
http://organic-way.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.