Share |

Tiffany & Co odhaluje své legendární vánoční výlohy

foto: pořadatel akce

Tiffany & Co., oblíbené místo pro nakupování vánočních dárků, oslavuje svátky svými pověstnými vánočními výlohami. Každý rok přemění Tiffany & Co. své výlohy v malá umělecká díla a stanou se z nich okna do magického světa Vánoc ve stylu této legendární značky. Tato slavná sváteční tradice rok co rok přitahuje zákazníky i kolemjdoucí, kteří hledají dokonalý dárek pro své nejbližší.

Letošní sváteční výlohy oslavují tradice a romantiku Vánoc a umožňují nahlédnout do vzácných chvil, které spolu tráví rodina a přátelé v čase vánočním. Nádherné trojrozměrné designy vykreslují zákoutí ulic s elegantními domy na newyorské Upper East Side. Vánoční momenty a radost z rozdávání dárků jsou provázeny smíchem a láskou. V Tiffanyho vánočních výlohách si milenci kradou polibky pod jmelím, děti věší punčochy naplněné Tiffanyho poklady, a rodiny zdobí vánoční stromky, zatímco jejich kočka si šťastně přede za oknem a pozoruje celou scénu.

Jemné odstíny perleti, šedé, zimní bílé a Tiffanyho modré jsou prostoupeny všemi výjevy Tiffanyho vánočních výloh. Jsou perfektními kulisami, mezi kterými vyniknou ty nejkrásnější diamantové šperky na světě.
 
KDE: Tiffany & Co, Pařížská 10, Praha 1
KDY: od 16. listopadu 2013


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.