Share |

Tegan and Sara už tuto neděli v Roxy

foto: pořadatel akce

Kanadská jednovaječná dvojčata Tegan and Sara vystoupí 3. listopadu v pražském klubu ROXY. Tato dvojice dokázala minulý rok pobláznit Severní Ameriku a v současné době se jí to stejné daří i v Evropě. Jako support vystoupí skotská písničkářka SOAK.

Tegan and Sara mají v současné době na kontě více než milion prodaných alb a několik turné po boku hvězd jakými jsou The Killers, The Black Keys nebo Neil Young. Letošní festivalové turné Tegan and Sara zahrnovalo i vystoupení na legendárním americkém festivalu Lolapalooza. Od poloviny října jedou evropské turné a nadšené ohlasy s předcházejících koncertů v Dánsku a Německu dají tušit, že nedělní koncert v ROXY bude opravdová jízda.

Jako předkapela vystoupí skotská písničkářka Bridie Monts-Watson aka SOAK. Své první album Trains vydala v roce 2012. Po vydání letošního alba Sea Creatures si získala nejen britská rádia, ale i festivaly jako Linkfest nebo Glasgowbury. Její typický akustický set plný nálad bude ideálním zahájením večera, jehož hlavními hvězdami budou kanandská dvojčata Tegan and Sara

Event: www.facebook.com/events/194702007369889/

Line up:
8:00pm - Otevření klubu pro VIP lístky
7:00pm - Otevření klubu
8:00 - 8:35pm - SOAK (UK)
9:00pm - Tegan and Sara

Video:
Live /w Taylor Swift: www.youtube.com/watch?v=-ip8GWAfzfM&feature=youtu.be
Live /w Macklemore: www.youtube.com/watch?v=UPHG5n-DBBw

Audio:
Tegan and Sarah – Closer: www.youtube.com/watch?v=9e9NSMY8QiQ
SOAK - Sea Creatures: www.youtube.com/watch?v=6FgxCIWnR4A
 

--------------------------------------------------------------------------

Tickets:


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.