Share |

Techno a house - Open Air akce Barrandez-vous na pražském Barrandově

foto: pořadatel akce

Beef records, Endless Illusion a Neo Violence přináší další společnou party, další spolupráci, která se pokouší rozvířit klubový život v Praze.
Tohle o akci říkají pořadatelé:
Ti, kteří byli koncem května v Kokpit Café na Neo Violence výročí, vědí o čem je řeč a jelikož se kvůli počasí musela zrušit plánovaná část party na terase, napadlo nás, že si uděláme venkovní párty po svém a na místě, kde nás ani ten déšť nemůže ohrozit.
 
Přesná lokace a více info brzy zde: www.beefrecords.net
 
A o co se vlastně jedná? Rozhodli jsme se propojit visuální umění s kvalitním hudebním programem na společné venkovní akci v blízkosti centra naší milované Prahy. Můžete se těšit na Graffiti Jam, zkušené Dje a různé audiovisuální performance. Nebude chybět dobře zásobený bar od Disko Večerky, občerstvení a o spreje se postarají kluci z Graffneck shopu. Ohledně graffiti prozradíme to, že bude malovat několik uznávaných umělců z prahy, kteří vytvoří konceptuální produkci přímo na akci! Uvidíte, jak malba vzniká přímo před vámi.
 
O hudební program plný různých poloh house, techno a garage music (nebudeme tu ztrácet čas škatulkováním raději) se postarají DJs - Click Joe, dMIT.RY, Fatty M, Layup, Milan Kroutil, Ralph Kosmos a Schwa.
 
Přichystaný bude kvalitní zvuk od Vice Audio, bar s dobrým pitím za příznivé ceny, kavárna a i nějaké to jídlo (pochutnají si masožroutií i listožrouti). Pokud rádi jezdíte, tak kluci z long board shopu (longshop.cz) nám dokonce přislíbili zapůjčení pár kvalitních prken!
 
Facebook event: http://www.facebook.com/events/552369751491024
Video invitation: http://www.youtube.com/watch?v=tqVHY8HhNTE&feature=youtu.be
More info: http://www.beefrecords.net
Podporuje: Chapeau Rouge / Club Mate cz/sk / Graffneck / Vice Audi / Longboard shop (www.longshop.cz)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.