Share |

Surfovací kouzlo u sopečného ostrova

 

Máte dost zimy a chcete se pořádně připravit na léto? Pak se se Surftrip crew vydejte na surfařský výlet na jeden z ostrovů kanárského souostroví, sopečné Lanzarote. V plánu jsou dva surfařské výlety, a to ve dnech 7. – 14. dubna 2011 a 14. – 21. dubna 2011. Možný je i čtrnáctidenní pobyt 7. – 21. dubna 2011. Výlet je naplánován na konci období, kdy k břehům ostrova stále ještě přicházejí menší vlny zimních bouří a na druhé straně nefouká tak, jako v květnu, kdy se Lanzarote mění v ráj windsurfařů.  

O výuku surfingu se postarají instruktoři z místní Kalufa surf school, kteří by se rádi soustředili i na pokroky zkušenějších jezdců. Zbývající program včetně grilování, výletů do okolí a videocoachingu bude mít na starosti Surftrip crew v čele s Danielem Carlucci a Otíkem Olivou. Kvalita výuky bude podpořena pravidelným videocoachingem, teorií, promítáním surfařských videí a exkurzemi na zajímavá místa, a to nejen z hlediska surfingu, ale také historie a přírody. Díky svému národnímu parku Timanfaya vytvořeného vulkanickou činností je Lanzarote bezesporu nejpodivuhodnějším a nepřekvapivějším místem celého kanárského souostroví. Bylo vyhlášeno i biosférickou rezervací chráněnou UNESCO. Ubytování je zajištěno v apartmánech uprostřed rybářské vesnice La Santa, o jejíž břehy se rozbíjí jedna z nejslavnějších vln Evropy, El Quemao, zvaná „evropský Pipeline“. 

Ceny zůstávají stejné jako u kurzů v roce 2010. Cena jednoho týdne včetně charterové letenky je 20.600 Kč, cena jednoho týdne s vlastní letenkou je 9.700 Kč, Cena dvou týdnů včetně charterové letenky je 27.550 Kč a cena dvou týdnů s vlastní letenkou je 16.640 Kč.  Kapacita jednoho kurzu je 14 míst. 

Vedle surfařských týdnů na Lanzarote pořádá Surftrip také letní kempy ve Francii a Španělsku. Na podzim se přesunuje na Kostariku. Samostatné kurzy surfingu na Lanzarote (pouze výuka) můžete se Surftripem absolvovat po celý rok.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.