Share |

Supermódní bazar Lady Sue Ryder hledá chlapa

foto archiv pořadatele

V úterý 11. října se určitě přijďte podívat mezi osmou ráno a devátou večer do Mama Coffee ve Vodičkově ulici. Tento den se místo s výbornou kávou, která se pyšní nálepkou free trade, změní na dobročinný obchod. To vše za plného provozu. Mezi stoly budou štendry, schodiště téměř nenajdete kvůli navěšeným halenkám, šaty, boty, doplňky. Převážná většina věcí bude to nejlepší, co obchody Sue Ryder dostaly od svých podporovatelů. Ale najdete tam i darované věci od návrhářů a designérů.
Co nám akci prozradili organizátoři? "Každoročně máme pár kousků od Tatiny Kovaříkové nebo La femme MiMi. Na tento bazar chceme přitáhnout více mladých lidí a tak jsme oslovili i další. Prozatím nám účast přislíbilo několik začínajících jmen. Všechny dámy jsou uvedeny na facebookovém profilu našich Dobročinných obchodů. Prozatím ještě stále čekáme na našeho prvního návrháře – chlapa! Přece ta móda není založena na principu „ženy sobě“, nebo ano? Tím nechci říct, že pohrdneme i dalšími dámami, které mají něco společného s módou :o)
Zbývá snad jen dodat, že výtěžek z této v našich zeměpisných šířkách prozatím ojedinělé akce jde na provoz Domova Sue Ryder, který se nadstandardně stará o naše o hodně dříve narozené spoluobčany." 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.