Share |

SUN AND ART v ECOart SALON ROLLAND

Mladá vítvarnice Kamila se narodila v Praze v lednu 1988. Výtvarné tvorbě se intenzivněji začala věnovat v šestnácti letech, po dlouhou dobu spíše pro sebe a pro známé. Kamila spolupracuje s Kolpingovým domem, který poskytuje sociální služby matkám s dětmi. Díky navázanému kontaktu ECOart SALON ROLLAND s tímto zařízením má nyní Kamila první příležitost prezentovat se na veřejnosti souborem obrazů a příběhem s názvem BYL ON. 

Kamila je zároveň jednou z talentovaných umělkyň, které se autorsky podílí na 3. ročníku charitativního projektu Girls&Business, kdy Kamila obdržela částku 5000,- Kč na malířské potřeby, tak aby mohla realizovat svou malbu, která bude promítnuta v plánovaném kalendáři, který bude předmětem prodeje.

Posláním Kolpingova domu je poskytovat podporu a pomoc sociálně znevýhodněným rodinám, zejména pak mladým osamělým matkám s malými dětmi. Hlavním cílem tohoto domu je funkční rodina plně integrovaná do běžného sociálního prostředí.

Přijměte pozvání na tuto netradiční vernisáž této talentované umělkyně. Příjemnou letní a plážovou atmosféru navodí ECOart BEACH TANČÍRNA v čele s Mikem Djukeboxerem aneb “Pláž ve městě!”. Nechte se zkrášlit při pohodové hudbě s plážovými drinky a domácími dobrotami…

Pro milovníky knih nejen malé, ale i velké tu bude připraven i letní blešák: FRANCOUZSKÁ SMĚNA KNIHA ZA KNIHU!

Máte doma knihy na které se vám práší? Sháníte knihu, jejíž výtisk už není k mání? Nevíte která kniha je ta správná? Zastavte se za námi a podpořte dobrou myšlenku. Budou zde k mání knihy všech žánrů.. knihy budou za symbolické ceny..

Letního knižního blešáku se můžete aktivně účastnit i vy.. Do 25. 8. 2015 přijímáme knihy, které budou následně 26. 8. 2015 připravené k prodeji. Celodenní párty pro všechny generace s DJ a plážovou pohodou, domácími dobrotami, vernisáží podporující dobrou myšlenku a četbu knih, 20% slevou na salonní služby a produkty ROLLAND, no nezní to báječně, příjemný den strávený v ECOart SALONU ROLLAND na Francouzské třídě.. Těšíme se na Vás, jste srdečně zváni..

ECOart SALON ROLLAND, Francouzská 17, Praha 2, 120 00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.