Share |

Stylová party Prague Allnighters se ponese na vlnách northern soulu

foto: pořadatel akce

Po půlroční odmlce se opět můžete těšit na ten nejstylovější večírek ve městě! V pořadí již čtrnáctý díl tradiční taneční akce Prague Allnighters vypukne už v sobotu 18. března v klubu Royal na pražských Vinohradech. Celá noc se jako vždy odehraje v duchu northern soulové hudby, lahodných drinků, stylových outfitů a jedinečné atmosféry.
 
Northern Soul je taneční žánr, který vzniknul v 60. letech minulého století ve Velké Británii jako protipól diska. V tančírnách se scházeli DJs, kteří místo moderních disko hitovek pouštěli na vinylech starou soulovou muziku. Řídili se pravidlem, čím undergroundovější nahrávka, tím lépe pro večírek. Postupně vznikla tradice večerů Allnighters, kde se celou noc tancovalo v nespoutaném stylu plném piruet a otoček.
 
K nám se northern soulové večery dostaly až po roce 2000, kdy DJs začali začleňovat soulové singly do svých setů. Nothern Soul ale není zdaleka jen o muzice, jeho neodmyslitelnou součástí je i stylové oblečení a účesy. V outfitu dam by rozhodně neměly chybět šaty či rozšířené sukně, pánové se neobejdou bez nažehlených kalhot, košile, klobouku a naleštěných bot.
 
V sobotu 18. března se v pražském klubu Royal rozjedou gramofony na plno už od 20:00 hodin. Za DJským pultem bude vévodit osvědčená sestava DJs MR. CAT, DJ Buqi a DJ Path. Kromě již tradičního line-up rezidentních DJs se můžeme těšit i na tři slavná dýdžejská jména světové northern soulové scény. Ty nejlepší hudební i taneční zážitky vám zařídí DJs Carl Carlton z Derby, Dave Stabler z Manchesteru a Ben Hindley, který patří mezi dýdžeje slavného casina Wigan.

O to, že nepřestanete lovit north soulové zážitky až do časných ranních hodin se kromě party těch nejlepších DJs postará i ledově namražený Jägermeister, který jako na každé Prague Allnighters poteče proudem. Jestli si chcete sobotní noc užít v té nejlepší společnosti dorazte v sobotu 18. března do klubu Royal na čtrnáctý díl akce Prague Allnighters.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.