Share |

Soutěžte o lístky na Vans Warped Tour v Londýně

repro k akci

Vans Warped Tour se po třinácti letech vrací opět do Evropy a v listopadu ji bude hostit Londýn. Ve spolupráci Vans a Mighty Sounds máte jedinečnou možnost vyhrát čtyři lístky a místa v dodávce, která se vydá na pořádně punkovej trip!

Soutěž  potrvá do 13. července 2012. Hraje se o čtyři vstupenky na Vans Warped Tour, která se koná 10. listopadu 2012 v Londýně, místo v punkové dodávce plné piva a ubytování v Londýně. Jak můžete vyhrát?

Vše zásadní, se odehraje na facebookové stránce My Way To Vans Warped Tour, kam do 13. července můžete nahrát jednu vaši fotku z jakéhokoliv hudebního festivalu (jednoduše ji zveřejníte na zeď stránky). Čtyři nejlepší nebo nejzajímavější fotky budou vybrány kapelami Pipes & Pints, Prague Conspiracy a The Spankers a během Mighty Sounds vyhlásí vítěze. Proto je nutné, abyste na Mighty byli osobně přítomni.

Mimo čtyř vítězů, bude na Mighty Sounds oznámeno také dalších deset nej fotek, které získají DVD s dokumentem o Warped Tour “No Room For Rockstars”. Film bude mít přímo na Mighty českou premiéru.

Čtyři místa na legendární Vans Warped Tour 2012 jsou hozeny do placu, můžete začít soutěžit.

https://www.facebook.com/pages/My-Way-To-Vans-Warped-Tour/188372884625565

http://vanswarpedtouruk.com/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.