Share |

Selfíky - vyhodnocení za květen!

Velká soutěž SELFÍKAMA PROTI ŠEDI
Vítězné selfíky za květen

To prostě jinak nešlo.
Nemohli jsme další selfíkový měsíc plný vašich kreativních a vtipných nápadů nechat bez ocenění.
Koukněte se sami - soutěžní album je ZDE.
Sice nadále platí, že hlavní cenou bude nákup za 3000 v Mystic Skates, ALE stejně jako minule a předminule jsme pro vás vyžádali ještě něco navíc, protože vás prostě musíme odměnit. Opět od www.knihcentrum.cz!
Tři knihy Pohlreich dostanou vítězové našich obvyklých kategorií, a to:
Kdo to u nás vyhrál?
NEJVTIPNĚJŠÍ: Barbora S, Úspěch v Brně.
NEJUJETĚJŠÍ: Zuzana, kvůli pohledu a visícímu juniorovi:)
NEJSMUTNĚJŠÍ: Andrea Černá v dešti.
Bonus: Nejpsovitější fotka od pk.tr. - za zábavnou skoroletní atmosféru pošleme dámám samolepky Protišedi.cz - nešlo to nechat bez ocenění:).
 
A díky Mystic Skates i www.knihcentrum.cz!
 
Gratulujeme všem výhercům, posílejte další selfíky, sdílejte a hádejte se:) NEJ selfie roku 2014 dostane největší odměnu, ale vy ostatní se můžete radovat z publicity a inspirace od ostatních.
 
Jak na to?
Nejlepší vydáme a na konci roku štědře odměníme. Bereme fotky z mobilů i foťáků. Nejde o největší technickou kvalitu a nejmenší zrno. Vaše selfies musejí mít šmrnc. Nebo koule. O to nám jde. Vytvořit galerii, kterou budete sami obměnovat, doplňovat. Vaši galerii, které my dáme pouze prostor. NAJDETE JI NA NAŠEM FACEBOOKU ZDE - KOUKEJTE, LAJKUJTE, KOMENTUJTE, BAVTE SE A FOŤTE SE! Krátká adresa alba:tiny.cc/selfiky
 
Jak?
Mailem na selfies@protisedi.cz
 
Kdo?
Kdokoli. Jeden člověk může do konce roku 2014 poslat maximálně tři selfies, pokud se bude jednat o skupinu s obměnou zúčastněných, tak pět. Zveřejníme je, pokud nebudou propagovat ilegální věci. A ani porno zveřejňovat na facebooku nemůžeme.
 
Co z toho?
Nehynoucí sláva! Selfies budeme zveřejňovat a každý měsíc vyhlašovat tři kategorie: 1. NEJsmutnější, 2. NEJvtipnější, 3. NEJujetější. Budeme přihlížet i k vašim komentářům na facebooku. Na konci roku pak vyhlásíme ultimátní NEJ selfie a jeho autor si bude moc v Mystic Skates vybrat věci za 3000 korun!
 
Kdy?
Kdykoli, průběžně, 24 hodin denně. Adresa selfies@protisedi.cz čeká na vaše kreativní výboje.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.